Поради

Як правильно підібрати купальник?

Як правильно підібрати купальник?

Проблема вибору купальника періодично стає перед кожною жінкою. Проте далеко не кожна може похвалитися ідеальною фігурою. А щоб виглядати на пляжі гідно і викликати тільки захоплені погляди, слід враховувати особливості вашої фігури.

 

Злитий або роздільний купальник

Закритий злитий купальник може приховати животик. Різні силуети купальника можуть відкрити або приховати стегна, подовжуючи ноги або приховуючи вади фігури. Якщо мета відпочинку біля води – це плавання, то перевагу варто віддати злитому купальнику. Головна функція – зручність та функціональність.

Злитий купальник не завжди легко підібрати на непропорційну фігуру. У такому випадку варто пошукати роздільний купальник підходящого розміру. На допомогу також прийдуть накладні чашечки, правильне драпірування і оптична ілюзія об'ємного малюнка.

Тим, у кого повна статура, верх купальника повинен зав'язуватися нагорі та ззаду. Це витягне силует і підніме важку частину тіла. Злитий купальник буде краще сидіти, якщо у нього широкі лямки, не врізатися в плечі. Від чого варто відмовитися, так це від купальника без лямок.

Тим, у кого коротке тіло і ноги, допоможе злитий купальник з різнокольоровим верхом і низом. Яскравий верх привертає увагу, відволікаючи увагу від нюансів фігури. Скорегувати довге тіло допоможе горизонтальна смужка. Це може бути як принт, так і акцентована лінія ліфа. Спіднички і шортики теж відмінно підійдуть для такої фігури.

Коли статура не відрізняється пишними формами, злитий купальник з акцентованою талією допоможе сформувати більш жіночний силует. Це може бути декоративний пояс, драпірування або смужка на талії. Ще один варіант для стрункої фігури з вузькими стегнами – купальник-бікіні. Модель купальника максимально вигідно підкреслює фігуру: висока лінія талії, тоненькі лямочки купальника. Нехай верх купальника буде темним, а низ – світлим або дуже яскравим. Варто уникати однотонних темних купальників і малюнка у вертикальну смужку.

Якщо ж у вас зайва вага, купальник краще вибрати темного або нейтрального кольору. Білий або надто яскравий колір купальника не буде гідно прикрашати повну фігуру. Не обов'язково купувати дуже закритий купальник. Трохи оголеної шкіри в потрібних місцях зробить пляжне вбрання красивим і привабливим. Ще одна маленька хитрість – правильний малюнок. Варто пошукати купальник з двома широкими вертикальними смугами з боків і квітковим малюнком між ними. Це максимально звузить фігуру.

Тим, у кого широкі стегна, при підборі купальника можна постаратися врівноважити верх і низ силуету, залишаючись стильною і сексуальною. Широкі трусики-шортики (шириною до дев'яти сантиметрів) виглядають дуже привабливо і модно. Якщо вибрати низ темного кольору, а верх – яскравий і різнобарвний, то силует стане більш збалансованим. Ще один модний купальник для фігури з широкими стегнами – суцільний купальник без лямок. Горизонтальна верхня лінія вирівняє пропорції верху і низу. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль
В тему