Як приготувати соковите куряче філе в клярі
Вам знадобиться 400 г курячого філе, два яйця, 50 мл вершків (10% жирності), 4 ст.л. борошна, столову ложку картопляного крохмалю, 300 мл нерафінованої олії, огірок, рожева цибулина, два помідори, 6 маслин, пучок петрушки, 1 чайну ложку сушеного часнику, дрібку червоного меленого перцю. А також сіль за смаком.
Промийте й обсушіть філе, потім вздовж розріжте пластами на дві частини, а тоді ріжте його смужками.
Змішайте чайну ложку сухого часнику, 1/2 чайної ложки солі і щіпку червоного перцю. Перемішайте все це з куркою і лишіть на чверть години.
В іншій мисці змішайте 2 яйця, вершки й вкиньте дрібку солі. Опісля додайте 3 столові ложки борошна та ложку крохмалю картопляного.
Добре збийте кляр.
У миску з філе додайте столову ложку борошна й перемішайте. У глибокій сковороді розігрійте олію. Вмочивши шматочки філе в кляр, смажте на середньому вогні 3 хв.
Смачного!
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.