Курячий рулет з сиром: покрокове приготування
Для цього вам потрібні дві штуки курячого філе, 50 г сиру, 4 ст. л. оливкової олії, пучок петрушки або будь-якої іншої зелені, чайну ложку гірчиці, зубчик часнику, за смаком сіль, а для прикраси помідори й листя салату.
Філе курки промийте й обсушіть, розріжте вздовж кожну з них. Відбийте кожну частину з двох сторін.
Натріть сир, додайте подрібнений часник, петрушку й гірчицю. Все змішайте – начинка готова.
Філе натріть сіллю й змастіть олією. Вкладіть начинку в м’ясо, закрутіть його рулетом, викладіть у форму для запікання. Додайте ще дві столові ложки олії й запікайте пів години при температурі 180 градусів С.
Опісля дайте рулету охолонути та подавайте до столу.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.