Поради

Як навчитися лікувати тіло руками

Як навчитися лікувати тіло руками

Чим частіше ви практикуєте і пробуєте дану техніку, тим сильніший потік і більше енергії в руках. Чи можна навчитися рейкі самостійно?

За твердженнями практикуючих майстрів, щоб оволодіти практикою рейкі, хтось повинен запустити цей механізм в тілі людини. І тільки після цього можна самостійно лікувати себе та інших шляхом переміщення і напрямки енергії рейкі. Вам в будь-якому випадку доведеться звернутися до практикуючого рейкі, щоб відкрити канал. Також майстер показує основні позиції рук, пояснює сенс символів і способи впливу.

Але є техніка близька до техніки рейкі, за винятком того, що в Рейкі ви є провідником космічних енергій, а в цій техніці ви лікуєте своїм світлом і любов’ю. Чим більше ви практикуєте і пробуєте дану техніку, тим сильніше потік і руки будуть у вас ставати гарячіші. Для початку потрібно обов’язково помити руки з милом прохолодною водою. І хоча б протягом години не слід курити, особливо поки ви вчитеся.

Покладіть руки собі на грудну клітку. Спочатку кладеться права рука долонею на груди, а поверх неї – ліва, таким чином, щоб центри долонь були один над одним. Руки кладуться на серцеву чакру - посередині грудей на рівні серця. Це положення рук дозволяє вам відкрити свою серцеву чакру.

Поклавши руки, подумки скажіть: «Я є світло, Я є любов», - і постарайтеся вимовити це не в голові, а з самого серця. Потримавши руки хвилину або більше, якщо захочеться, ви відчуєте, що руки починають сильно нагріватися і «горіти». Намагайтеся при цьому ні про що не думати і абстрагуватися від усіх сторонніх думок. Можна повторювати «Я є світло, Я є любов».

Якщо виходить просто розслабитися і не думати - цього цілком достатньо. Тепер можна перекладати руки на будь-яке місце. Руки слід класти точно також - спочатку праву, а поверх - ліву. Ваші руки будуть транслювати світло і любов.

Більшість відчувають це як тепло. Важливо при цьому продовжувати уявляти, що світло, любов і тепло з ваших рук огортають той орган, на який ви поклали руки. Руки слід тримати 3-5 хвилин. Після цього звичайно треба «дякувати». Тобто потрібно від серця подякувати собі - Своєму вищому Я.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, Здоров'я, цікаво знати
В тему

Останні матеріали