Поради

Чому передбачення часто не справджуються: пояснення астрологів

Чому передбачення часто не справджуються: пояснення астрологів

Передбачення часто не справджуються, і це – одна з причин, чому гороскопи багато хто вважає дичиною, мракобіссям і відверто сміються над прогнозами, перетворюючи їх в меми.

Але в хороше не вірити складно – прикро, коли виходить навпаки. Розповідаємо, чому так відбувається і як перестати турбуватися.

Попит на контент по прогнозам великий – він є в кожному журналі, блозі і паблік. Знайти гороскоп на день, тиждень, місяць, рік, індивідуальне передбачення, найсмішніші знаки Зодіаку, рейтинг закоханості і відсоток сумісності - не проблема (навіть шукати особливо не треба).

Але не все, про що говорять астрологи, втілюється в життя. І справа далеко не завжди в нашому ставленні до сказаного або обіцяного. У чому ще може бути проблема, пояснила астрологиня Галина Янко.

Найчастіша і основна - некомпетентний фахівець

Астролог - це теж професіонал, як лікар, менеджер або куратор. А наука дуже точна, багато в чому заснована на математичному аналізі (все як в універі). Читаючи гороскоп на першому сайті в Google, потрібно розуміти, що знаєш про автора мінімум. Ніхто не гарантує, що це – не копірайт або вигадка редактора. Часто ми стикаємося з астрологами, які погано розбираються в науці і вважаємо їх передбачення вірними. Людина ж при цьому пройшла кілька курсів у таких же «профі» і прослухала один-два вебінари. Але при цьому вона вміє добре себе продати, що не говорить про якість її послуг. На жаль, коли такі люди підводять нас на життєвому іспиті, ми засуджуємо науку і вважаємо її марною тратою часу і грошей. Але це неправильний спосіб справлятися з проблемами. Якщо щось не працює, не потрібно відмовлятися від методу. Потрібно знайти хорошого фахівця.

Друга проблема – прогноз негативний

Багато хто стикався з такою ситуацією: вже налаштувалися щось зробити, але гороскоп наполегливо відмовляє, обіцяючи всякі неприємності, які будеш розгрібати ще довго. Так буває навіть в прогнозі топового фахівця, в компетенції якого ти впевнена на 100%.

Замість того, щоб допомогти, такі прогнози тільки збивають з пантелику, змушуючи знову і знову обмірковувати свої рішення. В результаті ти ще більше плутаєшся, злишся, перебудовуєшся, хочеш кинути все (в тому числі відмовитися від прогнозів астролога). Але причина в іншому – рішення могло бути правильним, але час невідповідний.

Наприклад, ти плануєш з’їхати від батьків і зняти квартиру. Вирішила проконсультуватися з астрологом або почитати гороскоп, який не радить це робити. Ти розчаровуєшся, але може бути є сенс прислухатися – можливо, після прийнятого рішення у тебе злетить проект на фрілансі, а квартира виявиться не такою казковою і красивою, як ти бачила її спочатку

Третя проблема - людський фактор

Астрологи – люди, а не боги. По-перше, вони можуть помилятися в інтерпретації і розрахунках. По-друге, вони не можуть змінити те, що написано в долі Всевишнім. Але можуть допомогти уникнути хаосу і неприємних ситуацій в житті.

Не чекай, що кожен прогноз збудеться до останньої літери. Приймай прогноз як керівництво до дії і історію «на подумати», щоб в результаті прийти до гармонії з собою. Але в прийнятті рішень орієнтуйся тільки на свою думку і розум, сприймаючи всі поради зірок і карт як альтернативну думку. Не «підсаджуйся» на передбачення, діючи тільки за їх вказівкою. Приймай інформацію до відома, але не розраховуй на неї – думай своєю головою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, прогноз астрологів, цікаво знати
В тему

Останні матеріали