13 Грудня 2018
Новини

Європа стане ще ближчою: на українському ринку з'явився новий лоукостер

Європа стане ще  ближчою: на українському ринку з'явився новий лоукостер

Австрійська компанія Laudamotion планує  розпочати продаж квитків на перший рейс вже 15 грудня.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на сайт Lowcostavia.

Поки що єдиний доступний рейс - це переліт з Києва до Відня і назад. Перший рейс з Відня до Києва вилетить 1 лютого, а ось продажу  квитків у зворотний бік поки що немає. Після цього літаки літатимуть п'ять разів на тиждень. Інформації про вартість квитків на такі літаки поки теж немає.

Варто відзначити, що австрійська лоукост-компанія, заснована Нікі Лауда, фактично стала частиною іншого лоукостера - Ryanair. У 2018 році компанії оголосили про партнерство, згідно з умовами якого Ryanair отримав 75% акцій австрійської компанії. Відповідно і ціноутворення на рейси Laudamotionочень схоже з таким у ірландської компанії. Наприклад, квитки на нові рейси в Штутгарт, які, як і рейси в Київ стартують 1 лютого, коштують лише від 10 євро. Таким чином можна очікувати, що політ з Києва до Відня обійдеться приблизно стільки ж. До того ж з'являється додатковий привід стежити за розпродажами від австрійців - в такі моменти їх квитки можуть коштувати і зовсім 1 євро.

На цей момент з Києва до Відня літають літаки трьох авіакомпаній - вітчизняної МАУ, австрійської Austrian Airlines і угорської Wizz Air. Найдешевша пропозиція, як і належить, пропонують угорці. З урахуванням знижки квиток економ-класу обійдеться майже в 95 євро. Трохи більше по кишені мандрівника вдарить підтримка вітчизняного авіаперевізника. Польоти економ-класом на літаках МАУ обійдуться в 117-156 євро. Втім, це не йде ні в яке порівняння з вартістю квитків від австрійської Austrian Airlines. Економ-клас вже не здається таким вже економним - за один квиток доведеться заплатити 257 євро.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Світ
В тему