Життя

Коханців, які планували насилля над дітьми, звільнили

Коханців, які планували насилля над дітьми, звільнили

У лютому 2015 року Кевін Барнетт з Барроу, США, був засуджений до шестирічного тюремного ув’язнення. Його дружина Сьюзен – до чотирьох з половиною років. Як стало відомо під час слідства, сімейна пара обговорювала з Микитою Мур через додаток WhatsApp зґвалтування дітей.

Кевін пропонував дати дитині наркотики, щоб не було будь-якого опору, а його дружина стала роздумувати над тим, як заспокоїти малюка після зґвалтування. 22-річна Микита Мур пропонувала їм свої послуги і хотіла також «брати участь», за що отримала тюремний термін на 4 роки.

Мур регулярно надсилала повідомлення подружжю про свої сексуальні фантазії з дитиною, стверджуючи, що не може припинити думати «про це». Вони в деталях обговорювали подальший план, обумовлюючи кожну деталь: як заманити дитину, які наркотики краще використовувати, що можна робити з дитиною в ліжку, який найменший вік підходить.

Згодом у Мур і пари Барроу почалися сексуальні стосунки. На суді Микита розповіла, що «пара надавала перевагу нетрадиційному сексу».

Також під час слідства на особистих комп’ютерах Кевіна і Мур були виявлені фотографії дітей сексуального характеру. С’юзен зберігала у себе екстремальну порнографію, яка зображує секс з тваринами.

Під час суду адвокати Барроу намагалися довести, що все написане – лише сексуальні фантазії, і ніхто не планував ґвалтувати дітей. Сторона звинувачення вимагала для кожного обвинуваченого більший термін тюремного ув’язнення. Суддя вирішив, що детективам вдалося зупинити потенційних насильників над дітьми і виніс обвинувальний вирок. Лише через 2,5 року педофіли вийшли з в’язниці після подачі своїх заяв на умовно-дострокове звільнення. Микита вже встигла змінити своє прізвище.

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше
В тему