Життя

Росіяни частіше за європейців дивляться трансгендерні порно

Росіяни частіше за європейців дивляться трансгендерні порно

За останні кілька років відбулося значне збільшення пошуків порнороликів за участю трансгендерів. Найбільший ресурс фільмів для дорослих Pornhub провів дослідження про перевагу глядачів з усього світу до порно з трансгендерами.

Pornhub вивчив запити користувачів з квітня 2010 року по серпень 2017 року. Найнижчі показники інтересу до подібних фільмів були з 2012 по 2014 роки, після чого почався сильний ріст. При цьому найчастіше подібні відео дивляться чоловіки старші від 45 років. Як стало відомо, Росія посіла сьоме місце в рейтингу за інтересом до трансгендерних порно. Подібні фільми в Європі і США шукають набагато менше, ніж жителі РФ. Із пострадянських країн в рейтинг потрапили Білорусь та Україна, посівши 2-е і 14-е місця відповідно. Із загального інтересу всіх категорій порнофільмів, трансгендерне порно займає одне з останніх місць на Pornhub і сайтах-партнерах. Ним цікавиться всього 1,97% всіх глядачів, це приносить порталу понад один мільйон переглядів на день. Трансгендерність – це розбіжність гендерної ідентичності людини із зареєстрованою при народженні статтю.

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Життя
В тему

Останні матеріали