Життя

«Такі сліди не залишає жодна в природі тварина»

«Такі сліди не залишає жодна в природі тварина»

Починаючи з 2004 року в різних регіонах України стали регулярно з’являтися повідомлення про таємничу істоту, яку журналісти назвали чупакаброю. Хижак з легкістю проникає в металеві клітки і знищує всю домашню живність. Вперше про чупакабру в нашій країні заговорили на Волині. Після цього звір обійшов всю Західну Україну і з’явився під Києвом.

А кілька років тому в селі Боремель (приблизно за тридцять кілометрів від Луцька, на межі Волинської та Рівненської областей) з’явилася загадкова істота величезного зросту, яку місцеві жителі за традицією називають чупакаброю. Однак її зовнішній вигляд (є очевидці, які бачили монстра з близької відстані), а також деякі особливості поведінки доводять інше: це – представник іншої, невідомій земній науці породи. Про це ж свідчать і гігантські сліди, які з’являлися в околицях села Боремель. Мисливці з багаторічним стажем стверджують: такі відбитки не залишає жодна тварина, що живе на нашій планеті.

– Я мисливець із багаторічним стажем, але ніколи не бачив нічого подібного, – розповідав місцевий житель Василь Черняк. – На сліди наткнувся випадково. Трипалі, пазуристі відбитки виходили з пшеничного поля на висохле від спеки невелике болітце, метрів п’ять тяглися вздовж дороги, потім згортали назад і зникали з очей. За полем – ліс... Такі сліди не залишає жодна в земній природі тварина. У відповідності з цими параметрами виходить, що ріст істоти  – 2,5-3 метри, вага  – 250-300 кілограмів, вона двонога.

– Через кілька днів після того, як ми виявили гігантські сліди, почали відбуватися не менш таємничі речі, – продовжував розповідь Василь. – Якось уночі за вікном почув кроки: обережні, як ніби хтось підкрадався. На ці звуки відреагували два наші сторожові собаки, причому зробили вони це не так, як завжди: залилися гучним переляканим гавкотом, що перейшли в протяжне виття, яке затихло вдалині – пси втекли. На кілька секунд запанувала тиша. Раптом у темряві пролунав собачий виск, що перейшов в жалібне скиглення. Незабаром тварина затихла. Це був не наш собака – свого я б пізнав. Зізнаюся: від почутого стало не по собі.

За словами Василя, ранок не приніс розгадки дивних нічних звуків. Швидше навпаки: запитань виникло ще більше. Вийшовши на вулицю, чоловік виявив під деревом труп великої дворняги. Пес був задушений, збоку на шиї виднілися дві ледь помітні ранки від укусу.

Із розповідей очевидців випливає, що голова і морда таємничої істоти схожі на собачу, тіло вкрите густою шерстю, на потилиці – гребінь із загривком. При швидкому бігу вона робить довгі (до десяти метрів) стрибки. На полювання виходить виключно вночі. У всякому разі, вдень з нею ніхто не стикався. Лише одного разу група відпочивальників бачила істоту вранці в лісі на дереві. Величезний монстр причаївся в густому листі. Можливо, він спав. Втім, люди його довго не роздивлялися, поспішивши відійти подалі від небезпечного місця.

– Очевидно, в цьому випадку мова йде про сутність з паралельного світу, що потрапила до нас через просторово-часовий пролом, – ділиться своїм баченням таємничих подій відома цілителька Зінаїда Сєрова. –  Нині вже ні для кого не секрет: Земля переходить на новий, більш високий енергетичний рівень. Змінюється магнітне поле планети, все частіше відбуваються техногенні катастрофи і природні катаклізми. Оскільки фізичний і тонкий світи тісно взаємопов’язані, одночасно з планетарними потрясіннями виникають і згадані мною просторово-часові проломи – їх ще називають порталами.

Швидше за все, прибулець потрапив у наш вимір випадково. Він не розуміє, що з ним сталося, і, відповідно, не може повернутися назад. Йому нічого не залишається, як бродити незнайомими місцевостями в пошуках їжі. В якості їжі його цікавлять найбільш полохливі тварини: кролики, інша домашня живність, деякі представники дикої фауни.

Сергій Коломеєць

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше
В тему

Останні матеріали