Життя

Зґвалтував прийомну доньку

Зґвалтував прийомну доньку

Подружжя Микитенків (імена і прізвища змінено) не мали власних дітей. У Галини весь час були викидні. Жили, як усі, перебиваючись випадковими заробітками, ніяк не могли добудувати хату. Жінка трішки вміла шити, то брала замовлення від односельців. Їхнє життя кардинально змінилося, коли вирішили облаштувати сімейний дитбудинок.

Дітлахів підібрали не дуже малих, щоб було менше клопоту. Відтоді добробут родини різко пішов угору. Окрім зарплати вихователів, їм ще й платили на дітей. До того ж спонсори один за одним навідувалися. Допомогли добудувати дім, придбали для родини мікроавтобус, подарували супутникову антену. Одяг привозили мішками, продукти — ящиками. Тож невдовзі Микитенки стали найзаможнішими в селі. Їм усі заздрили.

А взагалі старалися якомога менше спілкуватися із цією родиною, бо вважали Петра бандитом: йому слова не можна було поперек сказати, відразу чулися погрози, та й поведінка подружжя видавалася селянам дещо дивною. Зайшла якось одна пані до Галини, щоб штани підрубити, і застала жінку, чоловіка та їхню вихованку Марічку голими на дивані. Галя знітилися, наказала зачекати на кухні. Коли вдягнулася і вийшла, гостя стала її соромити, а вона у відповідь: «Ми завжди ходимо голі вдома. Нехай і Марічка звикає…».

Згодом Марічку запросили пожити в італійську родину. Там і запідозрили щось лихе. Викликали лікаря. З'ясувалося, що 13-річна дівчинка вагітна. Вона зізналася, що силував її прийомний татусь. Більше дитина в цей дім не повернулася. Марічку забрали інші прийомні батьки, у яких вона мешкає разом із малям. До школи дитя поки що не ходить.

Галина спочатку захищала чоловіка, та згодом втямила, що може втратити все нажите на вихованні дітлахів, тож швиденько оформила розлучення. П'ятеро дітей так і залишилися жити з ними в домі. Петро в міліції пояснив, що вночі просто переплутав Марічку з Галиною, але дружина високого зросту, повновида, а зґвалтована дитина — маленька й худенька. Суд призначив Петру покарання — 8 років позбавлення волі.

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше
В тему