Відео

Містика: на зйомках кліпу The Hardkiss на солістці загорілася сукня (відео)

Містика: на зйомках кліпу The Hardkiss на солістці загорілася сукня (відео)

Гурт The Hardkiss представив відеокліп на новий сингл «Жива».

У ролику, прем'єра якого відбулася на офіційному YouTube-каналі музичного колективу, можна побачити вампірську історію про жіноче переродження, пристрасть і ненависть, пише Новий час.

Композиція «Жива» є першим синглом з нового студійного альбому The Hardkiss, дата релізу якого поки невідома. Зйомки кліпу проходили в кінці серпня в Києві, зокрема, на іподромі та Русанівській набережній.

Режисер нового музичного відео зазначив, що присвятив кліп  темній стороні любові.

«Ми відразу зрозуміли, що це буде вампірська історія. Історія-метафора про чоловіка і жінку, яку захоплює пристрасть і робить такою небезпечною. Але вона інша, вона шукає і знаходить тепло в собі. Вона змінюється», – каже режисер Мітті Місюра.

За визнанням солістки групи, співачки Юлії Саніної, на зйомках кліпу вони настільки «загралися з містикою», що раптово на ній загорілася сукня: «Розумію, що комусь історія може здатися похмурою, але вампіри без крові – це точно не наше кіно. Ми настільки загралися з містикою, що в самому фіналі зйомок сталася надзвичайна подія. Піротехніка підвела, і на мені спалахнула сукня. Але, спасибі, всі добре, я жива», – розповіла артистка.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25/09 #жива

Публикация от Юлия Санина (@the_hardkiss)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд
В тему