13 Серпня 2023
Новини

Як позбутися мух в будинку: перевірений метод

Як позбутися мух в будинку: перевірений метод

Мухи можуть зіпсувати навіть найкращий літній день. Особливо вони дратують тоді, коли залітають до будинку. Інколи не допомагають навіть сітки на вікнах.

Розповіли про популярний метод французьких фермерів. Вони використовують один дуже простий засіб від мух у домі, який можна виростити самому або купити будь-де. Йдеться про лаванду.

У Франції перед вікнами приватних будинків часто висаджують кущики цієї пахучої рослини. Вона не лише тішить око своїм красивим квітінням та зачаровує ароматом, а й ще відлякує від приміщень мух та інших неприємних комах.

Додатково в кожній кімнаті підвішують 1-2 пучки засушеної лаванди. Це прекрасний народний засіб від мух. А ще засушена лаванда буде відлякувати міль, що може поселитися в шафі та пошкодити ваші улюблені речі.

Як позбутися мух в домі, якщо ви не маєте змоги висадити навколо кущики лаванди чи підвісити цю рослину в засушеному вигляді? Не проблема. Мухам також не подобається запах лавандової олії. Купіть невелику пляшечку в аптеці чи в косметичному магазині, а потім розпорошіть трішки в кожній кімнаті. Також можете просочити нею невеликі декоративні подушечки і розкласти в тих приміщеннях, де найчастіше бувають мухи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, тварини
В тему

Останні матеріали