Відео

Христина Соловій ніжно обіймалася на сцені з Сергієм Жаданом

Христина Соловій ніжно обіймалася на сцені з Сергієм Жаданом

На концерті у Львові 24 червня Христина Соловій та Сергій Жадан підігріли плітки про стосунки.

Ще у квітні в мережі з’явилися чутки про роман Христини Соловій та Сергія Жадана. Їх тоді помітили разом у Львові. Пара неохоче коментує ці чутки та приховує особисте життя.

Нагадаємо, що Соловій коментувала роман з Жаданом. Вона стосунки не підтвердила, але й не спростувала: “Буду вдячна, якщо залишите моє особисте життя для мене”.

Спільним дуетом у Львові пара знову підігріла плітки про роман. Адже на сцені Христина Соловій співала разом з Сергієм Жаданом. Вони постійно були поруч та обіймалися.

В мережі шанувальники опублікували кілька відео з концерту. Помітно, що атмосфера між парою була романтичною чи навіть пристрасною. Вони весь час були поруч і не дивилися на глядачів, їх увага була прикута один до одного.

В якийсь момент Жадан та Соловій почали обійматися. Глядачі в цей час бурхливо зааплодували.

@_n_kuprychka_ @Zhadan & Sobaki @Khrystyna Soloviy #жаданісобаки #літнійтур #жадан #соловійхристина ? оригінальний звук - Настя Куприч

Що відомо про таємний роман Жадана та Соловій

На початку травня у мережі з'явилося відео, на якому Христина Соловій та Сергій Жадан, який старший від співачки на 18 років, гуляють за ручки.

Також стало відомо, що у квітні цього року Жадан подав на розлучення з Іриною Куніциною. З нею музикант був у шлюбі 15 років та має від неї 10-річну доньку Марію.

А під час пресконференції книги "Птах" у Львові письменник сиділи поруч Христини. Вони іноді перешіптувалися між собою та мило усміхалися одне одному. Крім того, 22 травня вони разом виступатимуть на благодійному концерті.

Раніше Жадан безкоштовно знявся у кліпі Христини Соловій, де вони мали пристрасний поцілунок. Крім того, він сказав, що співачка – його улюблена артистка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, шоу-бізнес, кохання
В тему