18 Червня 2023
Новини

Оригінальний рецепт сирників з манкою на сковороді

Оригінальний рецепт сирників з манкою на сковороді

Пропонуємо  оригінальний рецепт сирників, в які додають манну крупу.

Інгредієнти:

  • 500 г творогу (високої жирності)
  • 2 яйця
  • 4 столові ложки цукру
  • 4 столові ложки манної крупи
  • 2 столові ложки пшеничної муки
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • Щіпка солі
  • Рослинна олія або вершкове масло для смаження

Інструкції:

У великій місткості змішайте творог, яйця, цукор, манну крупу, пшеничну муку, ванільний екстракт і щіпку солі. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте трохи рослинної олії або вершкового масла.

Формуйте невеликі сірники з отриманої суміші. Використовуйте приблизно 2 столові ложки тіста на один сирник. Формуйте круглі плоскі сірники, витираючи руки олією, щоб тісто не прилипало.

Покладіть сірники на розігріту сковороду і обсмажте з обох боків до золотисто-коричневого кольору. Це займає близько 3-4 хвилин з кожного боку.

Готові сірники перекладіть на тарілку і подавайте гарячими. Вони чудово поєднуються зі сметаною, медом або свіжими фруктами.

Смачного!

Рецепт сирників з домашнього творогу

Ось рецепт сирників з домашнього твору.

Інгредієнти:

  • 500 г домашнього творогу (високої жирності)
  • 2 яйця
  • 4 столові ложки цукру
  • 4 столові ложки манної крупи
  • 2 столові ложки пшеничної муки
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • Щіпка солі
  • Рослинна олія або вершкове масло для смаження

Інструкції:

У великій мисці змішуйте домашній творог, яйця, цукор, манну крупу, пшеничну муку, ванільний екстракт і щіпку солі. Перемішуйте до однорідної консистенції.

Дайте суміші постояти протягом 10-15 хвилин, щоб манна крупа змогла набути об'єму.

Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте трохи рослинної олії або вершкового масла.

ологою рукою сформуйте невеликі сірники з отриманої суміші. Використовуйте приблизно 2 столові ложки тіста на один сирник. Формуйте круглі плоскі сірники, витираючи руки олією, щоб тісто не прилипало.

Покладіть сірники на розігріту сковороду і обсмажте з обох боків до золотисто-коричневого кольору. Це займає близько 3-4 хвилин з кожного боку.

Готові сірники перекладіть на тарілку і подавайте гарячими. Сирники чудово поєднуються зі сметаною, медом або свіжими ягодами.

На цьому все! Смачного!

Рецепт сирників з родзинками

Ось рецепт сирників з родзинками.

Інгредієнти:

  • 500 г творогу (високої жирності)
  • 2 яйця
  • 4 столові ложки цукру
  • 4 столові ложки манної крупи
  • 2 столові ложки пшеничної муки
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • Щіпка солі
  • 1/2 склянки родзинок (замочених у гарячій воді та віджатих)
  • Рослинна олія або вершкове масло для змаження

Інструкції:

У великій місткості змішайте творог, яйця, цукор, манну крупу, пшеничну муку, ванільний екстракт і щіпку солі. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції.

Додайте родзинки до отриманої суміші і повністю їх перемішайте з тістом.

Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте трохи рослинної олії або вершкового масла.

Вологою рукою сформуйте невеликі сірники з тіста. Використовуйте приблизно 2 столові ложки тіста на один сирник. Формуйте круглі плоскі сірники, витираючи руки олією, щоб тісто не прилипало.

Покладіть сірники на розігріту сковороду і обсмажте з обох боків до золотисто-коричневого кольору. Це займає близько 3-4 хвилин з кожного боку.

Готові сірники перекладіть на тарілку і подавайте гарячими. Можна посипати цукром або політи медом перед подачею.

Смачного!

Рецепт сирників без манки

Ось рецепт сирників без манки.

Інгредієнти:

  • 500 г творогу (високої жирності)
  • 2 яйця
  • 4 столові ложки цукру
  • 4 столові ложки пшеничної муки
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту
  • Щіпка солі
  • Рослинна олія або вершкове масло для змаження

Інструкції:

У великій місткості змішуйте творог, яйця, цукор, пшеничну муку, ванільний екстракт і щіпку солі. Ретельно перемішайте, доки не виробите однорідну консистенцію. Тісто буде трохи липким.

Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте трохи рослинної олії або вершкового масла.

Вологою рукою сформуйте невеликі сірники з отриманої суміші. Використовуйте приблизно 2 столові ложки тіста на один сирник. Формуйте круглі плоскі сірники, витираючи руки олією, щоб тісто не прилипало.

Покладіть сірники на розігріту сковороду і обсмажте з обох боків до золотисто-коричневого кольору. Це займає близько 3-4 хвилин з кожного боку.

Готові сірники перекладіть на тарілку і подавайте гарячими. Можна посипати цукром або політи медом перед подачею.

Цей рецепт дозволяє отримати смачні сирники без використання манної крупи. Спробуйте їх зі сметаною, варенням або свіжими фруктами.

Смачного!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, рецепти, їжа
В тему

Останні матеріали