Відео

Джим Керрі: цікаві факти про актора (відео)

Джим Керрі: цікаві факти про актора (відео)

17 січня 2018 року одному з найпопулярніших та найуспішніших акторів Голлівуду виповнилося 56 років. Ми підібрали для вас найцікавіші факти про чоловіка з «гумовим обличчям».

  1. Джеймс Керрі народився в Канаді, а його предки були з Франції. Тож його прізвище насправді вимовляється як «Карре». Друге, американське, громадянство він отримав лише в 2004 році.
  2. Джим Керрі був сором’язливою і замкнутою дитиною. Він почав кривлятися, щоб розвеселити свою хвору маму (до слова, матір актора вважали дивною, бо вона постійно шукала в себе симптоми різних хвороб). Згодом він жартував, що так починало багато коміків.
  3. Джим молодший із чотирьох дітей сім’ї Керрі. Кажуть, що талант коміка він успадкував від батька, який міг розсмішити будь-кого.
  4. Керрі був хуліганом у школі й якось так дістав учительку, що та уклала з ним угоду: хлопчик повинен був сидіти тихо, а останніх 15 хвилин занять міг виступати перед однокласниками. Джим погодився на такі умови.
  5. Якийсь час сім’я майбутнього актора була дуже бідною. Вони жили у трейлері, батько працював охоронцем, а дружина та діти підробляли прибиральниками. Робота була важкою, і тоді Керрі ненавидів увесь світ.
  6. Уперше актор виступив на сцені, коли йому було 15 років. Тоді, зокрема через власників бару, в якому він виступав, його дебют перетворився на провал. Після цього не міг змусити себе вийти на сцену ще два роки.
  7. «Ейс Вентура: Розшук домашніх тварин», «Маска» і «Тупий та ще тупіший» – саме ці три фільми зробили актора знаменитим.
  1. Джим Керрі на екрані завжди був життєрадісним і веселим хлопцем, проте часто страждав від депресії, яку лікував антидепресантами. Коли зрозумів, що це не вихід, почав боротися із пригніченням вітамінами і спортом.
  2. Тяжко уявити, але свого часу Керрі відмовився від ролі Джека Горобця в «Піратах Карибського моря», щоб зіграти у фільмі «Брюс Всемогутній».
  3. Джима Керрі навіть не висували на «Оскар». Але актор має два «Золотих глобуси» (за фільми «Людина на Місяці» і «Шоу Трумана») та премії MTV.
  4. Щоб уникнути папараці й залишитися невпізнаним фанатами, Джим Керрі маскується. Він виходить на вулицю тільки з наклеєними вусами, бородою, в шапці й окулярах. «Я навіть коли йду гуляти зі своєю донькою, таке проробляю. Вона вже змирилася, що тато у неї дивний», – розповів у інтерв’ю Джим Керрі.
  5. Про свою роль містера Поппера в фільмі «Пінгвіни містера Поппера» Джим Керрі якось сказав: «Дуже важко грати нещасливу людину, якщо перебуваєш серед пінгвінів. Вони як цуценята, тільки в десять разів кращі».
  6. Джим Керрі не дотримується якогось конкретного релігійного спрямування. Про свою духовність він якось сказав: «Я буддист, мусульманин, християнин. Я той, ким ви хочете мене бачити. Все це зводиться до того самого... Ви або в місці, наповненому любов’ю, або в тому, де її немає».
  7. Джим Керрі рідко п’є каву, ще рідше – алкоголь і не вживає наркотики. Він любить їздити на мотоциклі та, як і всі канадці, обожнює хокей.
  8. У 2008 році папараці зняли Керрі з його колишньою подружкою Дженні Маккарті. Пара гуляла на пляжі, а актор був одягнений в її купальник.

  1. Ще до того, як Джим Керрі досяг фінансового благополуччя, він іноді писав на двадцятидоларових банкнотах «Приємного вам дня» і залишав там, де живуть бідні люди. Усвідомлення того, що він міг допомогти комусь відчути себе щасливчиком, радувало Керрі.
  2. Ще юним він виписав собі чек на 10 млн доларів. Тоді він навіть не здогадувався, що колись чек стане дійсним і гроші можна буде зняти.
  3. Актор полюбляє їсти суші та співати у караоке.
  4. Чоловік був двічі одружений. Від першого шлюбу в нього є донька, яка народилася 6 вересня 1987 року. 26 лютого 2010 року Керрі став дідусем.
  5. 29 вересня 2015 року Катріона Вайт наклала на себе руки через розставання з Керрі, прийнявши велику дозу таблеток. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему