Поради

Вас це здивує: справжні імена знаменитих зірок

Вас це здивує: справжні імена знаменитих зірок

Безумовно, зірок з нашого списку знають усі, при цьому мало хто замислюється, як в реальності звуть цих знаменитостей. Багато хто воліє змінювати імена для благозвучності або для того, щоб уникнути плутанини з іншими артистами.

Томас Андерс

Учасник культової групи Modern Talking підкорив серця не одного покоління своїх шанувальниць. Томас народився на території Німеччини, але так як артист планував розвивати свою кар'єру на світовому рівні, його справжнє ім'я Бернд Вайдунг не годилося для підкорення музичних чартів. Люди б просто не змогли його вимовити. Артист вирішив взяти псевдонім, під яким його знають усі — Томас Андерс.

Елтон Джон

Реальне ім'я легенди світової музики Реджинальд Кеннет Дуайт. Але, погодьтеся, запам'ятати і вимовити таке довге ім'я, а тим більше – вигукувати його на концертах – шанувальникам було б важко. Артист вирішив вибрати більш милозвучний варіант. Що цікаво, Елтон — ім'я британського музиканта Елтона Діна, а Джон — ім'я блюзового виконавця Джона Балдрі, якого Елтон Джон просто любив.

Майлі Сайрус

Епатажна співачка в реальності носить ім'я Дестіні Хоуп Сайрус. Практично з народження Сайрус була неймовірно усміхненою, це підштовхнуло батьків і друзів дати дитині прізвисько «Смайлі». Почавши розвивати власну кар'єру, дівчина вважала своє реальне ім'я досить нудним, таке прізвисько трансформувалося в «Майлі».

Кеті Перрі

Справжнє ім'я зірки—Кетрін Хадсон. Але одна Кейт Хадсон вже є в Голлівуді, а Кеті не хотіла, щоб її сплутали з акторкою. Дівчина взяла прізвище своєї матері як тільки зрозуміла, що її покликання — музика і виступи.

Сьогодні навіть найвідданіші шанувальник не згадують, як у реальності звуть їх улюблену артистку, так як псевдонім артистки став справжнім брендом, асоціювати дівчину з іншим ім'ям вже неможливо.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Знаменитості, голлівуд, цікаво знати
В тему

Останні матеріали