Поради

Відчайдушні холостяки: зірки, які ніколи не одружувалися

Відчайдушні холостяки: зірки, які ніколи не одружувалися

Голівудські актори хоч і крутять романи, які гримлять на весь світ, але не завжди прагнуть зв'язати себе узами шлюбу.

Ось перелік найвідчайдушніших холостяків, які за все життя так жодного разу і не одружилися.

Леонардо Ді Капріо

Головний секс-символ Голівуду і мрія мільйонів дівчат вже більше трьох років перебуває у стосунках з моделлю Камілою Морроне. Правда, пара утримується від коментарів, не публікує спільні знімки і не виходить у світ. У пресі раз у раз з'являються чутки про те, що зірки побралися, а недавно і взагалі обговорювали вагітність коханої ДіКапріо - проте ці домисли поки так і не знайшли підтвердження в реальному житті.

Аль Пачіно

Головний голлівудський холостяк - Аль Пачіно - до 81 року може похвалитися значним списком любовних перемог. Однак актор так жодного разу і не одружився. «Чому я ніколи нікому не робив пропозиції? Тому що шлюб - це стан душі, а не контракт. Коли я думаю про закон і шлюб, весь час запитую себе: в який момент у все це втрутилися копи? » - жартома зізнавався Пачіно в одному з інтерв'ю.

Чи перебуває зараз актор у відносинах, невідомо, але ми його новому роману анітрохи б не здивувалися.

Джаред Лето

Актор відомий низкою гучних романів з голівудськими красунями, серед них були Скарлетт Йоханнсон, Періс Хілтон, Ліндсі Лохан і інші. Однак жоден роман Джареда не закінчився шлюбом.

«Я закоханий цілком і повністю. І думаю лише про одну - про мою роботу. Мої стосунки з нею настільки серйозні, що я не відчуваю порожнечі в своєму житті, навіть якщо ні з ким не зустрічаюся. Моєї творчості мені достатньо », - зізнався Літо в одному з інтерв'ю.

Що зараз відбувається в особистому житті Джареда - таємниця за сімома печатками, але ще в 2020 році актор, за чутками, зустрічався з моделлю Валерією Кауфман.

Меттью Перрі

У 90-х зірка «Друзів» зустрічався з Джулією Робертс і Ясмін Бліт, в нульових - з Ліззі Каплан і Лорен Грем. Але ні з однією з цих дівчат актор так і не узаконив свої стосунки. У 2020 році, здавалося б, переконаний холостяк зробив-таки пропозицію своїй дівчині Моллі Гурвіц, і вона відповіла згодою.

«Я вирішив побратися. На щастя, я зустрічаюся з найкращою жінкою на планеті », - розповів Перрі виданню People. Що цікаво, пара весілля так до цих пір і не зіграла.

Оуен Вілсон

Найгучніший роман - з Кейт Хадсон - міг закінчитися для актора трагедією: після того, як кохана його покинула, Оуен ледь не наклав на себе руки. На щастя, зірка впорався з драмою в особистому житті, і зараз виховує трьох дітей від різних жінок. Правда, ось одружуватися актор так донині і не наважився.

Джеймс Франко

Про особисте життя зоряного скандаліста відомо небагато. Влітку 2019 актор офіційно представив світу свою кохану Ізабель Пакзад, з якою зустрічався ще з 2018 року. Що відбувається зараз в їх стосунках, невідомо.

Нагадаємо, що в 2018 році актора вперше звинуватили в домаганнях. Тоді його навіть не стали номінувати на премію «Оскар», що сильно здивувало зірку, оскільки всі звинувачення він заперечував. Пізніше ще кілька дівчат виступили зі схожими звинуваченнями, проте до суду справа досі так і не дійшла.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Знаменитості, стосунки, голлівуд, сша, шлюб, холостяк, стосунки
В тему