Поради

Знаменитості, які принципово не бриють ноги

Знаменитості, які принципово не бриють ноги

Епіляція для жінок - невід'ємна частина догляду за своїм тілом. Показуватися в суспільстві з неголеними пахвами і ногами просто непристойно. Але останнім часом все більше прекрасних дам відмовляється від процедури, а зірки під впливом фемінізму і бодіпозитиву демонструють волосся на тілі навіть на червоній доріжці, слідуючи девізу: «Що природно, те не бридко».

Про те, як ставляться до нового тренду шанувальники селебріті і які способи видалення волосся зараз найбільш популярні – у цьому матеріалі.

Наталія Водянова

Супермодель Наталія Водянова з'явилася на вечірці премії «Жінка року» в сяючій золотій сукні і стильному аксесуарі, додавши до свого образу в якості завершального акценту неголені ноги. Незрозуміло, чи то зірка забула про епіляцію, чи не надала значення цій процедурі.

Ліндсі Лохан

Зірка 2000-х також демонструє свій волосяний покрив на світських заходах. Причому помічена дівчина з неголеними ногами неодноразово. Можливо, знаменитість розраховує, що її світлі тонкі волоски на ногах залишаться непоміченими, але цю помилку актриси добре видно в кадрі.

Ріанна

Співачка не прихильниця епіляції. На деяких кадрах добре помітний пух на її ногах. Знаменитість все частіше відмовляється від процедур, пов'язаних з видаленням зайвого волосся, і вважає за краще природність.

Джессіка Сімпсон

Зірка вважає себе прикладом для наслідування, але при цьому вона теж проти епіляції і прагне довести: жінка може виглядати так, як вона хоче, не прагнучи слідувати ідеалам краси.

Ізабель Гулар

Бразильська супермодель, відома як один з ангелів Victoria's Secret, цього літа також продемонструвала золотистий пушок на ногах, коли поділилася зі своїми передплатниками знімком в яскраво-рожевому купальнику. Однак кого це хвилює, коли у тебе такі розкішні ноги?

Найпопулярніші способи для видалення волосся на тілі

Але чи зможе суспільство прийняти настільки зухвалий бодіпозитив? Фото знаменитостей продовжують збирати засуджуючі коментарі. Люди поки не готові відмовитися від звичних стандартів, пов'язаних з жіночою зовнішністю. І якщо ви не хочете викликати бурю емоцій з боку оточуючих, вирушаючи на світський захід, краще заздалегідь зробити епіляцію або депіляцію.

У чому різниця цих двох понять? Епіляція передбачає руйнування волосяної цибулини, в той час як депіляція зачіпає тільки частина волоса, що знаходиться над поверхнею шкіри.

  • Гоління – найпопулярніший спосіб видалення волосся на тілі. Недорогий інструмент можна купити в роздрібному магазині і користуватися ним самостійно без допомоги майстра. Бритва дозволяє прибрати волосся з великих ділянок тіла, якими і є поверхня ніг і пахви. Але процедура пов'язана з ризиком саден і порізів і не підходить жінкам з підвищеною чутливістю шкіри. Крім того, гоління дає нетривалий ефект, і через 2-3 дні його доводиться повторювати.
  • Воскова епіляція і шугаринг- схожі техніки, але в них використовуються різні продукти. Віск або пасту з цукру наносять на шкіру в зоні епіляції, накривають тканиною, а потім швидко висмикують волосся разом з цибулиною. Ефект зберігається до 2 тижнів.Згодом волосся виснажується і росте повільніше. Але процедура викликає болючі відчуття і не проводиться на ділянках, де є пошкодження шкіри.
  • Лазерна або фотоепіляція дозволяє позбутися від волосся назавжди. Процедуру проводять в спеціалізованих установах. Вона безболісна і підходить для будь-якого типу шкіри. Єдиний мінус - висока ціна.
  • У домашніх умовах можна використовувати креми і смужки для депіляції. Вони містять речовини, які послаблюють волосяні фолікули. Ефект після процедури зберігається до 4 днів. Але цей спосіб позбутися від волосяного покриву може викликати роздратування шкіри і больові відчуття. Ще один мінус - косметичні засоби коштують недешево.
  • Одним з найпопулярніших домашніх методів видалення волосся на тілі залишається електроепілятор. Прилад підійде для ніг і пахв, але його важко використовувати в інтимній зоні через високу чутливості шкіри. Поверхня тіла залишається гладкою до 5 днів, але заради краси доведеться потерпіти: електроепілятор - досить болісний спосіб боротьби з волосяним покровом.

Як доглядати за шкірою після гоління

Якщо ви залишаєтеся прихильниками недорогих методів домашньої депіляції, потрібно навчитися правильно доглядати за шкірою, щоб не було подразнення після процедури. Заспокоїти шкірний покрив допоможуть косметичні засоби на основі екстракту алое вера.

Для лікування почервоніння і подразнень широко використовується декспантенол і креми на його основі. Засіб прискорює регенерацію і добре усуває сліди гоління, але може викликати алергію.

Ще один ефективний препарат - цинкова мазь на основі оксиду цинку. Вона добре дезінфікує, підсушує і загоює. Засіб наносять на чисту суху шкіру до 6 раз в день.

З аптечних препаратів можна скористатися розчинами хлоргексидину, саліцилової кислоти або перекису водню. Вони усувають запалення і перешкоджають проникненню в ранку інфекції.

Видаляти волосся з тіла чи ні, кожна жінка вирішує сама. Але суспільство поки насторожено приймає нові віяння. Якщо ви хочете залишатися в рамках звичних стандартів краси, пам'ятайте: епіляція або депіляція - копітка процедура, до якої потрібно поставитися уважно і запастися комфортними засобами та інструментами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, Знаменитості, Поради
В тему