Поради

Як виглядають мами культових супермоделей

Як виглядають мами культових супермоделей

Саме завдяки цим жінкам весь світ знає таких супермоделей, як Ірина Шейк, Белла і Джіджі Хадід, Наомі Кемпбелл і багатьох інших, на яких рівняються багато дівчат.

Розповідаємо про мам культових супермоделей нашого часу.

Валері Морріс

Іноді досить складно повірити, що Валері Морріс - це мама Наомі Кемпбелл, а не її старша сестра. Як на свій вік вона виглядає карколомно. Можливо, вся справа в її наполегливій праці, яку вона вкладала в ті часи, коли була танцівницею. Мама Наомі віддає перевагу одягу в темних тонах - чорних, бордових та сірих. Почуття стилю Кемпбелл перейняла виразно від своєї мами.

Ольга Шайхлісламова

Маму Ірини Шейк навряд чи можна помітити на світських заходах, однак її можна побачити на вулицях Нью-Йорка, де вони зараз і проживають. Фотографам дуже пощастить, якщо їм вдасться зафіксувати не тільки Ірину з дочкою Леєю від актора Бредлі Купера, а й саму Ольгу. Мама супермоделі воліє досить простий і нехитрий одяг, який не буде сковувати рухи.

Іоланда Хадід

А ось та сама мама, яка виростила двох чудових зірочок, які зараз у всіх на слуху - Джіджі та Белла Хадід. Колись Іоланда теж користувалася великою популярністю, в минулому і вона була відомою моделлю. Стиль цієї зіркової мами досі викликає захоплення, і стає зрозуміло в кого пішли її дочки. З Іоланди можна брати приклад не тільки у вихованні дітей, а й у тому, як одягатися в 50+.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Знаменитості, цікаво знати, Фото
В тему