Поради

Зірки, які загинули в автокатастрофі

Зірки, які загинули в автокатастрофі

Смерть улюбленого артиста може вибити із звичної реальності надовго. Особливо сумно, коли кумири йдуть трагічно. Так, в автомобільних аваріях гине чимало зірок, причому багато самі виявляються за кермом.

Сьогодні ми згадаємо артистів, які як завжди сіли в свій автомобіль, але ця поїздка виявилася останньою в їх житті.

Віктор Цой

Кумир не одного покоління пішов з життя дуже рано - в 28 років. В середині серпня 1990 року артист їхав за кермом автомобіля в Латвії. Жорсткий гастрольний графік дав про себе знати, і Цой заснув за кермом, втративши управління. Автомобіль артиста врізався в автобус. Зіткнення було таким сильним, що лідер групи «Кіно» помер на місці ще до прибуття медиків. Смерть артиста сколихнула всю країну, московські шанувальники навіть утворили народний меморіал - «Стіна Цоя» на Старому Арбаті.

Пол Уокер

Молодий актор був зіркою однієї з найвідоміших голлівудських франшиз. Що цікаво, сюжет фільмів цієї франшизи був повністю побудований навколо автомобільних гонок. За злою іронією Пол разом з другом брали участь в благодійному автошоу. Автомобіль на великій швидкості врізався в ліхтарний стовп, не залишивши молодим людям і шансу на порятунок. Машина практично моментально загорілася, що ускладнило завдання рятувальникам. Після смерті актора знімальна група прийняла рішення продовжити зйомки.

Олександр Дедюшко

Відомий актор, якого більшість знає за ролями у фільмах «Водій для Віри» та «Ім'я користувача Албанець» загинув в автокатастрофі не один, а разом з сім'єю. Артист їхав по трасі в жахливу негоду - мокрий сніг практично заліпив лобове скло. У якийсь момент актор не впорався з керуванням і вилетів на зустрічну смугу, де на повній швидкості врізався у вантажівку. Вся родина загинула на місці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: автомобіль, дтп, смерть, Знаменитості
В тему