Відео

Фанатам презентували новий фільм про Волдеморта (відео)

Фанатам презентували новий фільм про Волдеморта (відео)

Доки глядачі чекають на вихід другої частини картини «Фантастичні звірі й де їх шукати», яка з’явиться на екранах 16 листопада 2018 року, їм пропонують детальніше ознайомитися з історією життя найстрашнішого чаклуна магічного світу Волдеморта.

Незалежна кіностудія Tryangle Films опублікувала на YouTube фантастичний 53-хвилинний фільм «Волдеморт: Корені спадкоємця» (Voldemort: Origins of the Heir). Картина була представлена аудиторії 13 січня. Це неофіційний приквел франшизи поттеріани, який розповідає про молодість Тома Редла. Передісторія пояснює, що вплинуло на юного Редла та чому він став Темним лордом Волан-де-Мортом.

Режисером проекту виступив Джанмарія Пеццато, а виконавчим продюсером – Стефано Престо.

У центрі – становлення Тома Редла, зростання його могутності і злоби. За сюжетом, спадкоємиця Ґодрика Ґрифіндора, Гриша Маклагген, проводить своє розслідування вбивства багатої чарівниці Хепзіби Сміт. Вона вважає, що злочин скоїв Том Редл, випускник Гогвортсу. Дівчина намагається довести, що він зробив це, щоб украсти у чарівниці чашу Пенелопи Гафелпаф і медальйон Салазара Слизерина, а опісля зробити із цих речей горокракси.

Зйомки картини стартували у 2016 році і тривали два роки, і Tryangle Films навіть отримали дозвіл від власника прав на франшизу студії Warner Bros. Профінансували створення стрічки самі фанати: гроші збирали через краудфандингову платформу Kickstarter. Бюджет приквелу був досить скромний. Фанати зібрали всього 15 000 євро (за іншими даними – 20 000 євро). Варто зазначити, що творці фільму не співпрацювали із жодними великими кіностудіями чи Джоан Роулінг.

Більшість фанатів залишилися незадоволені роботою аматорів. Актори другого плану профани і в кадрі виглядають криво та непрофесійно. А от виконавці головних ролей досить непогано упоралися зі своїм завданням. Позитивно глядачі відзначили спецефекти та вибір декорацій. Однак варто зауважити, що група відмінно справилася зі своєю роботою, зважаючи на бюджет, який їм був виділений.

Ролик став дуже популярним на YouTube: за кілька днів він зібрав майже 7 мільйонів переглядів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Світ
В тему