Поради

Голлівудські акторки, які часто змінюють зачіски

Голлівудські акторки, які часто змінюють зачіски

Думаєте, це тільки ви не можете визначитися з зачіскою та щороку перефарбовуєте волосся? Ні! Ця проблема знайома і голлівудським акторкам…

Голлівудські стилісти працюють без вихідних. Чому? А все тому, що знамениті акторки не можуть визначитися з образами. Одна справа змінюватися для ролі у кіно і зовсім інша – у реальному житті.

Ми підібрали для вас п’ятірку чарівних знаменитостей, які ледь не щомісяця дивують публіку новим кольором волосся та зачісками.

 

Дженніфер Лоуренс

Новоспечена голлівудська зірка Дженніфер Лоуренс змінює зачіски частіше, ніж встигає зніматися у фільмах. Блондинка від народження, Джен вперше кардинально змінила образ для фільму «Голодні ігри». Проте, брюнеткою вона залишалася недовго. У 2017 році Лоуренс вирішила бути платиновою блондинкою.

 

Емма Стоун

Не вдається знайти свій образ і рудоволосій бестії Еммі Стоун.

Насправді актриса натуральна блондинка. Після того, як вона отримала свою першу роль, перефарбувала волосся у темно-русявий колір. Для фільму «Суперперці» Емма перетворилася у руду. Для супергеройського кіно «Нова Людина-павук» дівчина знову стала блондинкою.

У 2017 році на червоній доріжці вона знову з’явилася з рудим волосся. До речі, за роль у фільмі «Ла ла ленд» актриса отримала Оскар.

 

Крістен Стюарт

Всіма обожнювана Крістен також не може знайти собі хорошого перукаря, який зупинить її на одній зачісці.

Проте Стюарт дивує публіку не тільки зміною образу, а і курйозним особистим життям. Після розтавання з красунчиком Робертом Паттинсоном та коротким романом з режисером Рупертом Сандерсом, Крістен почала зустрічатися з дівчатами. Зараз актриса будує стосунки з моделлю Стеллою Максвелл, яка у 2015 порвала стосунки з співачкою Майлі Сайрус.

 

Скарлетт Йоганссон

Довго не вдається визначитися з одним стилем і міс Йоганссон. Хоча тут, мабуть, винна низька самооцінка актриси. Жінка не вважає себе красивою та знаходить в собі масу недоліків. Вона неодноразово говорила, що в неї целюліт, низький зріст, неправильний прикус та сутулість.

 

Рейчел Мак-Адамс

Часто міняє образ і симпатична Рейчел Мак-Адамс. Зазвичай красуня робить нову стрижку та зачіску для чергового фільму. Проте, якщо інші актриси після зйомок повертаються до свого повсякденного образу, Рейчел ще довго не звертається до стиліста.

 

Також вам буде цікаво:

ТОП 5 некрасивих акторів, які заробляють мільйони на своїй зовнішності

Актор Крис Еванс. Біографія, фільмографія та особисте життя

Коханці Дженніфер Лопес. З ким зустрічалася Джей Ло?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Зірковий style
В тему

Останні матеріали