Поради

Які секрети оберігала дочка Челентано

Які секрети оберігала дочка Челентано

Знаменитості, як правило, присвячують своїй сім’ї не дуже багато часу, оскільки повністю поглинені своєю роботою. Навіть в самих міцних зіркових сім’ях не обходиться без проблем.

Шлюб італійського співака і актора Адріано Челентано і співачки Клаудії Морі триває вже 57 років і його часто наводять як приклад. Але мало хто знає, що серед трьох дітей зразкової пари є «важка дитина», яка доставила сім’ї чимало клопоту.

У родині Челентано і Морі дві дочки і син. Як не дивно, але в цій трійці саме наймолодша дівчинка росла справжнім чортеням, буквально створюючи навколо себе проблеми. Народжена в 1968 році Розалінда з ранніх років виявляла характер і хотіла жити виключно за власними правилами.

Якщо в ранні роки бунтарство Розалінди виражалося в звичайному дитячому непослуху, то в підлітковому віці вона почала втікати з будинку. Дівчина могла кілька днів жити на вулиці з бомжами або поголити голову після чергової суперечки з батьками.

Ставши старшою, Розалінда трохи розсудлива – вона перестала голити голову і зухвало одягатися. Але всередині вона як і раніше залишалася дикункою. Дівчина вирішила піти по стопах батька і почала зніматися в кіно. Її навіть номінували на престижні премії «Давид ді Донателло» і «Срібна стрічка».

Але справжній успіх чекав Розалінду після спільної роботи з Мелом Гібсоном. Актор і режисер запропонував їй роль Сатани в своїй драмі «Страсті Христові». Для цієї ролі жінці довелося згадати юні роки і збрити волосся і навіть брови.

Адріано Челентано, як людина віруюча, не хотів, щоб його дочка грала цю роль. Але хіба заперечення батьків коли-небудь зупиняли Розалінду? Вона зіграла у фільмі, який став культовим, і зробила це блискуче. Подивившись фільм, батько був захоплений акторською грою дочки і сказав, що пишається її роботою.

В особистому житті у Розалінди також все непросто. Їй завжди подобалися дівчата, але вона спочатку присвятила в свою таємницю тільки мати і старшу сестру Розіту. Але коли прийшов час зізнатися у всьому батькові, вона зрозуміла, що її побоювання були марними – Челентано сказав, що її вибір не впливає на їхні стосунки і для батька вона завжди залишиться рідною дочкою. Розалінда зустрічалася з Монікою Белуччі, Азією Ардженто і іншими зірковими жінками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Зірковий style, Знаменитості, Сім'я, секс-скандал, італія
В тему