Поради

Шарф та хустина зроблять ваш образ гармонійним

Шарф та хустина зроблять ваш образ гармонійним

Осінь – чи не найкраща пора, коли модниці можуть похизуватися вмінням одягатися стильно та вишукано. Аби образ був довершеним, вам не обійтися без шарфа або хустинки. Тим паче, що цю деталь гардеробу можна пов’язати не лише на шию, але й на сумочку або ж  замінити ним пасок. Отож, кілька простих ідей, як обіграти цей, здавалося б, банальний шматок тканини.

Французький вузол на шиї

Аби його зробити, потрібно скласти хустину у пов’язку товщиною 5 – 7 сантиметрів. Обмотуйте нею шию так, щоб кути виходили наперед. Потім зав’яжіть хустку на два вузлики (аби вона не розв’язалася), розправте краї, що залишилися. Аби надати образу грайливості, можете повернути “хвостики” на бік.

Кільце

Пов’язаний у такий спосіб шарф гарно пасує до одягу з декольте різної форми та розміру. Отож, як і в попередньому випадку, шарф або хустину складіть у пов’язку. Покладіть на шию, прослідкуйте, аби один кінець був дещо довшим за інший. Щоб зафіксувати виріб, зав’яжіть вузлик. Після цього кінці шарфа просто обмотуйте навколо пов’язки на шиї, при потребі розправте їх, аби красиво лягали. Щоб ваша композиція не розсипалася, зв’яжіть краї між собою, акуратно сховавши їх в середину виробу.

Ковбойський вузол

Пов’язана у такий спосіб хустинка, стане ідеальним аксесуаром як до будь-якого верхнього одягу, так і до блуз та піджаків. Та й зробити його доволі просто. Достатньо скласти хустку трикутником і обмотати шию так, щоб кут опинився спереду. Сильно не затягуйте, аби надати образу легкості та невимушеності. Поверх трикутника зав’яжіть масивний вузол. Такого ефекту можна досягти, тісно не затягуючи тканину. Ось і все. Сховайте кут хустки під одяг, і ви неперевершені.

Як прикрасити шарфом сумку?

Досить часто модниці ламають голови, що б такого придумати, аби образ виглядав гармонійно, а предмети гардеробу поєднувалися між собою. Насправді, це простіше, ніж ви думали. В нагоді знову стануть шарфи та хустини. Достатньо прикрасити ними сумку, і ви можете сміливо поєднувати, здавалося б, непоєднувані елементи вбрання. Отож, візьміть шарф або хустку кольору, який пасуватиме до вашого взуття або одягу і обмотайте ним ручку своєї сумочки. Щоб зафіксувати краї, просуньте їх крізь металеві елементи, якими ремені кріпляться до самої сумки, або зав’яжіть їх на вузли. Також можна пов'язати шарф на ручку сумки у формі банта, посунувши його на один бік. Якщо впоперек сумки є невеликі петельки, крізь них також можна “пустити” хустину.

Як прикрасити шарфом одяг?

Деякі модниці використовують довгі шарфи замість пасків до штанів, суконь, спідниць чи навіть пальт, курток та плащів. Заправте цю річ у нашиті на одяг петельки, зав’язавши кінці бантом, або ж залиште прямими.

Загалом, ідей, як обіграти образ за допомогою хустини або шарфа існує безліч. Тут все залежить від вашої фантазії.

 

 

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, аксесуари
В тему