Поради

Як визначити характер коханої за обличчям

Як визначити характер коханої за обличчям

Щоб пізнати людину ближче, не обов'язково починати спілкування. Ще до знайомства з панночкою можна визначити головні риси її характеру, для цього треба лише поглянути на її обличчя. Найбільше про людину говорять її брови, очі, ніс, рот і овал обличчя.

Про це розповіла фізіогномістка Олена Міффі.

Говорячи про запальних, гнівливих жінок, здатних на нежіночі вчинки (наприклад, бійку), Міффі зробила наступний опис: «Сильні густі брови, довгий, великого розміру для її форми обличчя ніс. Дуже пряма перегородка носа. Це будуть, швидше за все, не повні губи. Вони можуть бути різних форм - наприклад, одна товстіша, інша тонша. І це буде, швидше за все, квадратне підборіддя».

Романтичних і жіночних натур визначають тонкі риси обличчя. В основному таким дамам властиві загострене підборіддя, не занадто пухкі і не затонкі губи, прямий ніс середньої довжини і овал обличчя - перевернутий трикутник.

Хитрі, підступні і мстиві жінки мають тонкі ніс і губи, а також трикутне обличчя. За словами фізіогномістки, ідеальної форми брови, маленький ніс зі злегка кирпатим кінчиком, пухкі губи правильної форми, овальне підборіддя - ці риси обличчя говорять про добру, відкриту, м'яку й поступливу особу.

«Жінка з сильно розвиненими щелепами: це жінка владна, характерна, може мати чоловічий склад розуму і залізний стрижень. При цьому, якщо у неї будуть правильні губи, брови і ніс - не великий, не маленький, не короткий, не довгий - це, звичайно, буде вогняна суміш», - резюмувала експертка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: психологія, жінки, цікаво знати
В тему