Поради

Як зміниться ваш характер у старості: пояснення

Як зміниться ваш характер у старості: пояснення

Ви з бабусею обоє Тельці, але у вашому характері немає нічого спільного? Це можна пояснити: з віком характерні для кожного знаку зодіаку риси можуть або стати більш виразними, або повною своєю протилежністю. Розповідаємо, як змінюються характери знаків зодіаку в старості.

Овен

Молодого Овна відрізняє динамічний, рухливий, енергійний спосіб життя. Він горить жагою до знань і підключає до цього своє оточення.

У похилому віці тихе і умиротворене життя представників цього знаку також не влаштує, їх активність нікуди не пропаде. А ось з оточенням біда, не всі зможуть підтримати в старості інтереси енергійного Овна. Через відсутність бажаного рівня активності, яскравих подій Овен може захандрити і навіть захворіти.

Телець

Тельці справжні гедоністи, вони люблять насолоджуватися усіма дарами і благами життя. Тому добре, якщо вони встигнуть в молодості добре заробити на безбідну старість. В іншому випадку Тельцям похилого віку стане дуже нудно і незатишно, незадоволені собою Тельці можуть навіть стати буркотунами.

Близнюки

Соціальне життя важлива для Близнюків в будь-якому віці, вони люблять постійно розширювати своє коло спілкування, вони знаходять в цьому щастя і задоволення в молоді роки. Тому дуже важливо, щоб у представників цього знака був вірний супутник життя, який на 100% розділяє їх інтереси. У цьому випадку вони зможуть розбавити старечі тихі вечори походами на класні заходи і подорожами.

Близнюкам важче за інших в старості залишитися одним - через це вони можуть втратити сенс життя.

Рак

Що об’єднує молодого Рака і Рака-діда? Висока чутливість і інтроверсія - це не зміниться ні в якому віці. Дуже важливо, щоб в похилому віці у Рака була стабільність, хороша, любляча сім’я, тому що більше всього на світі представники цього знаку похилого віку люблять проводити вечори в колі сім’ї. Американські різдвяні фільми - ідилія для Раків.

Самотність для них в старості майже також нестерпна, як для Близнюків. І без того схильний до меланхолії, Рак стане вічно сумною людиною, яка ніяк не може відпустити минуле.

Лев

Якщо Левів у молодості можна охарактеризувати як самозакоханих особистостей, то до старості це часто переростає в справжнє марнославство. Зрозуміло, найбільшою образою для цього знаку, звиклого бути в центрі уваги, в усі часи залишається ігнорування.

З віком Левам потрібна компанія, яка буде самовіддано слухати розповіді про його досягнення, нехай навіть минулі. Якщо вони не мають чим похвалитися, вони можуть почати щось додумувати і прикрашати. Тому літнім Левам не варто так легко вірити, але і ні в якому разі не варто сперечатися і демонструвати свою недовіру.

Діва

Якщо Діви по молодості дуже педантичні і вимогливі до себе і оточуючих, з віком це якість посилюється, перетворюючись на манію досконалості. Саме тому в молоді роки Діви не повинні випустити жодного свого шансу, інакше в старості це переросте терзаючий жаль, вони можуть стати скигліями. Зате успішні в молодості Діви ставатимуть все щасливішими з віком.

Терези

Терези – люди компанійські, вони люблять спілкування, їм подобається бути заводієм. Саме тому самотність - моторошне покарання для представників цього знаку. Вони стануть хорошими сім’янинами в зрілому віці, бо бачать своє продовження в парі. Самотні в літньому віці Терези будуть невпинно шукати свою половинку – саме для них характерно укладення шлюбів навіть після 40-50 років.

Скорпіон

Скорпіон – не стільки мислитель, скільки діяч. Йому не подобається поверхневий погляд на речі, він не фанат відпочинкового способу життя. Він схильний до активностей, заняття спортом, ця пристрасть залишається з ним протягом усього життя, тому в старості він може похвалитися гарною формою, бадьорістю і здоровими суглобами.

Скорпіони добре реалізуються в сімейному житті, самотні ж представники цього знака в старості можуть присвятити себе глибинному пізнанню і захопитися релігією і навіть містицизмом і окультизмом.

Стрілець

Стрільці – легкі на підйом, щедро обдаровані почуттям гумору люди. Вони не несуть важкий тягар життя, а відносяться до всього з позитивом і представляють свій шлях не тернистим, а захоплюючою подорожжю. У старості Стрільці не втрачають оптимізму і з задоволенням передають свій життєвий досвід молодим, а також всім, хто готовий їх слухати.

Козеріг

Ефект Бенджаміна Баттона – так можна охарактеризувати мінливий з віком темперамент Козерогів. В молоді роки вони надмірно серйозні, холодні, амбітні і люблять все тримати під контролем. А ближче до старості – навпаки, починають відпускати ситуацію і насолоджуватися життям з позитивним поглядом на світ. Люди похилого віку в юності молодіють душею з віком - це про Козерогів.

Водолій

Про таких бабусь і дідусів в США знімають безбашенні комедії і захоплюючі роуд-муві. Водолії і в молодості неординарні, талановиті, сповнені ідей та енергії на їх реалізацію. У старості ця позитивна риса навіть посилюється – для Водоліїв немає нічого дивного в тому, щоб здати на права в 80 років або переїхати в іншу країну. Вони дозволяють собі набагато більше хотілок, які не встигли реалізувати в молодості.

Риби

Риби, по-перше, ініціативні, по-друге, дуже мрійливі. Їх іноді потрібно опускати з небес на землю. Найчастіше до старості вони мріють кардинально змінити своє життя – накопичити достатньо коштів, купити будинок на колесах і вирушити в дорогу. До речі, на роботі їх дуже цінують, і вони часто досягають великих висот, так що реалізувати навіть самі безстрашні ідеї в літньому віці вони цілком зможуть.

Інший сценарій – в літньому віці Риби можуть почати раптово лінуватися, а якщо ледачий період триватиме довго, їм стане нудно і вони можуть почати інтригувати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, психологія, цікаво знати
В тему

Останні матеріали