Поради

Найбільші «мамині синочки» за знаком Зодіаку

Найбільші «мамині синочки» за знаком Зодіаку

Якщо довелося вибрати собі такого партнера, то представницям прекрасної статі доводиться дуже нелегко.

Тому що мама для такого чоловіка завжди буде під першим номером. Дружині залишається тільки прийняти цей факт або шукати собі нову партію.

Телець

Астрологи з'ясували, що чоловіки-Тельці дуже залежні від своєї матері. З думкою дружини вони рідко рахуються. А якщо, за версією мами, невістка робить щось не так, то чоловіки не стануть мовчати і все висловлять своїй дружині.

Лев

Для чоловіка-Лева причина залежності від матері є незрозумілою навіть для нього самого. Адже представник цього знаку завжди твердо впевнений, що його мама у всьому права. Якщо обраниця Лева намагається довести зворотне, то це може обернутися проти неї.

Стрілець

Чоловік-Стрілець завжди намагається вступити тактовно, якщо порівнювати його з двома попередніми знаками зодіаку. Він намагається не говорити прямо своїй дружині про те, що саме його матір не влаштовує в ній. Стрілець сам намагається впровадити поради мами в своє життя.

Козеріг

Козеріг є самим розсудливим з усіх перерахованих маминих синочків. Представник цього знаку не тільки займає позицію своєї матері, але і здатний вислухати думку дружини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, жінки, поради астролога
В тему