Поради

Як визначити характер жінки по її фігурі

Як визначити характер жінки по її фігурі

Психологи схильні вважати, що визначити характер жінки можна по її фігурі.

  1. За словами експертів, фігура типу «перевернутий трикутник», для якої характерні широкі плечі, може свідчити про те, що її власниця цілеспрямована і впевнена в собі жінка. Вона може бути надто упертою і напористою, що часто відлякує не тільки ворогів, але і однодумців. Але незважаючи на свою категоричність, така жінка стане вірною і в шлюбі, і в роботі, і в дружбі, якщо зустріне на своєму шляху людей зі схожими поглядами на життя.
  2. Для жінки з фігурою типу «груша» характерні широкі стегна, вона часто буває владної, а ось підкорятися наказам інших не схильна. Це зухвала і чарівна жінка, яка легко зачарує будь-якого, тому шанувальників у неї хоч відбавляй. Незважаючи на це, такі жінки часто бувають примхливими і примхливими, які прагнуть контролювати все і всіх. Вони можуть стати найлютішими ворогами для тих, хто заперечує їм.
  3. Володарка фігури типу «прямокутник» не може похвалитися вираженою талією або стегнами. Як правило, жінки з цим видом фігури бувають двох типів. До першого експерти відносять «жінку-друга», яка легко йде на контакт з незнайомцями. Вона швидко стає «своєю» в будь-якій компанії і має багато друзів серед чоловіків. До другого типу відносять тихих і сором'язливих дівчат, які вважають за краще самотність галасливим компаніям. Вони насилу вирішуються на зміни і активні дії, часто дуже ранимі й уразливі. При цьому жінки з таким типом фігури прагматичні в побуті і вкрай відповідальні.
  4. Фігура «яблуко», що відрізняється наявністю зайвої ваги в районі живота, характерна для дуже товариських і веселих жінок, які заражають оптимізмом і життєлюбством оточуючих. Їх по праву вважають душею компанії, такі жінки виділяються з натовпу своєю невгамовною енергією. Їм подобається вести за собою людей, тому в шлюбі поруч з ними найчастіше знаходиться більш спокійний чоловік.
  5. Жінки з фігурою «пісочний годинник» вважаються найжіночнішими. Вони мають гнучку натуру і особливу гідність. Такі особистості не дадуть собою нехтувати. Вони гарні в побудові сім'ї, при цьому кар'єра для таких жінок стоїть не на першому місці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, психологія, цікаві факти
В тему

Останні матеріали