Поради

Чому деякі жінки ніяк не можуть вийти заміж

Чому деякі жінки ніяк не можуть вийти заміж

Деякі дівчата задаються питанням, чому вони – найкрасивіші, розумні, порядні і добре виховані – ніяк не можуть вийти заміж. І практично ніхто з них не розуміє справжні причини, мучать себе різними домислами і порадами родичів, чому вони все ще самотні.

Сильна і незалежна

Незалежність - це прекрасна якість, яка важлива в роботі кожної людини в незалежності від статі. Але, коли справа стосується самостійності жінок і їх незалежності, чоловіки відчувають нерозуміння.

«Природно, що ви будете відштовхувати чоловіка своєю напористістю. Він буде відчувати, що поруч з ним інший представник чоловічої статі, а не боязка і прекрасна дівчина, для якої він буде по-справжньому потрібним. Нехай чоловік підставить плече, допоможе, врятує. Адже для нього так важливо бути корисним. Відчувати себе чоловіком. А вам хіба не хочеться відчувати себе жінкою? Спробуйте - стане набагато простіше », - радить Ольга Новикова, психологиня.

Статистика показує: з 2013 року число дівчат, які вийшли заміж до 30 років, зменшилася на 32%. Це є показником того, що більшість жінок не цікавить побудова сім'ї в тому віці, коли вони не мають певних успіхів в кар'єрі і особистому зростанні.

Ревнощі

Навіть якщо жінка все-таки знайшла час на побудову будь-яких стосунків, вона може зіткнутися з тим, що її будуть долати згубні ревнощі. Наскільки б вона не довіряла своєму хлопцеві, швидше за все егоїзм і почуття власництва здобудуть над нею верх.

Чоловіки, в свою чергу, намагаються обходити таких жінок стороною. Спочатку ревнощі можуть здатися проявом пристрасті, але постійні допити і скандали швидко відіб'ють охоту не те що одружуватися на дівчині, а навіть бачити її здаля.

Швидше б уже

Бувають випадки, коли дівчата протягом декількох років намагаються «вбити» в голову своєму хлопцеві ідею про одруження. Щоденні розмови, постійні повідомлення з рекламою весільних подорожей, розмови родичів за столом тільки відбивають у чоловіка бажання одружитися.

«Чоловік повинен самостійно до цього прийти. Ви можете натякнути йому, але не більше двох або трьох разів. Жоден чоловік не матиме трепетного почуття і щирого бажання надіти на себе обручку, якщо на нього тиснуть і змушують прийняти рішення. Така ситуація нагадує капкан з наживкою: поліз за шматочком смачненького, і ось вже і лапу прищемив», - впевнений Дмитро Толстопалий, психолог.

Поради подруг

Які б чудові у вас не були подруги, ви завжди повинні пам'ятати, що всі рішення, що стосуються відносин, повинні прийматися вами і вашим партнером. Тільки вам відомо, якими якостями володіє ваш хлопець. Нашому оточенню властиво запам'ятовувати тільки негативні моменти, про щасливі ж багато людей швидко забувають. Саме тому, коли ви посвячуєте своїх подруг в ваші сварки та інтриги, при будь-якій зручній можливості вони постараються про це згадати.

Самооцінка

Ще однією причиною довгої безшлюбності може бути проблема з самооцінкою. Жінки часто порівнюють себе з іншими, намагаються аналізувати свою поведінку і розбирати помилки. Таке «копання в собі» призводить до необґрунтованого заниження самооцінки.

«Чоловіки схильні відчувати невпевненість жінок. Тому дамам нічого не варто переконати чоловіка, в тому, що гірше за неї просто нікого на світі немає. І це після того, як хлопець знайшов в ній близьку людину, споріднену душу. Поки жінка не полюбить себе, не почне приймати себе такою, яка вона є, її не оцінить жоден чоловік. Це незворотній процес, який може привести до самотності», - стверджує психологиня Наталія Демидова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Весілля, жінки, психологія
В тему