Поради

Чоловічі імена, які псують життя жінкам

Чоловічі імена, які псують життя жінкам

Експерти назвали чоловічі імена, які найчастіше виявляються енергетичними вампірами.

Деякі чоловіки буквально висмоктують всі життєві соки з людей, з якими знаходяться поруч.

Найчастіше спілкування з чоловіками з такими іменами закінчується тим, що жінка відчуває себе спустошеною і вичавленою, як лимон. Саме вони найчастіше цього виявляються енергетичними вампірами.

Геннадій

Власники цього імені впевнені в собі на всі 100 відсотків, їм легко вдається перебувати в соціумі і вписатися в будь-яку компанію за умови, якщо на них не буде націлена вся увага оточуючих. На перший погляд, такі чоловіки здаються чесними і простими, проте це оманливе враження. Вони розумні, розважливі і добре приховують свою сутність. А проявиться вона в спілкуванні із закоханою жінкою. Геннадій почне діставати свою супутницю причіпками і обов'язково виставить її винною, якщо та вирішить обуритися.

Петро

Рідко показують щирі емоції, чим ображають своїх обраниць. Прекрасні чоловіки, поки справа не доходить до близького контакту. Відносини з таким чоловіком підійдуть тим жінкам, які готові опинитися в залежності від партнера.

Валерій

У цукерково-букетний період такий чоловік може здатися втіленням мрії. Він проявляє уважність, доброту і галантність до жінки в кращих традиціях лицарських романів. Однак уже через кілька місяців починає показувати свій характер. А характер у володарів цього імені часто непоступливий і егоїстичний. Крім того, такі чоловіки можуть піти на садистські заходи втримання супутниці, наприклад на шантаж і залякування.

Давид

Красиве ім'я і мужні риси характеру ховають за собою головну ваду таких чоловіків: відсутність такту. Вони цілком здатні висловити коханій все, що вони думають, і озвучити самі невтішні характеристики її характеру, зовнішності або інтелекту.

Ігор

Часто чоловіки з таким ім'ям є власниками складних і незрозумілих характерів. З одного боку, вони справляють враження людей відкритих і доброзичливих, а з іншого - вони схильні проявляти крайній егоїзм у відносинах. Більш того, можуть почати сильно ревнувати без єдиного приводу, і всіляко демонструвати свою перевагу над жінками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, жінки, поради астролога, стосунки
В тему