Поради

Які жінки за знаком Зодіаку ніколи не будуть щасливі

Які жінки за знаком Зодіаку ніколи не будуть щасливі

Чому про одну кажуть «щасливиця», а про іншу співчутливо «бідолаха»? Все просто, наша доля залежить від зірки, під якою ми народилися.

Близнюки

Головна причина криється в їх принципово-непоступливому характері. Близнюки вважають свою точку зору найважливішою і правильною, розбіжність з їх думкою тут же налаштує вас проти цих знаків. Близнюки конфліктують з начальством, партнерами, налаштовуючи всіх навколо негативними настроями, явно не в свою користь.

Представниці цього сузір'я, коли залишаються одні, починають хоча б трохи усвідомлювати вади свого характеру і клятвено обіцяють змінитися. Правда, на людях відразу випускають «кігтики».

Але з кожним днем нічого не змінюється в житті Близнюків, і вони знову пускаються в боротьбу за свою правду - упускаючи любов, щастя і визнання.

Діва

Діви самі собі створюють перешкоди і потім витрачають багато часу, щоб їх подолати. Жінки цього знаку звикли бути кращими у всьому, а коли щось виходить за рамки їхніх можливостей, вони засмучуються, вважаючи своєю невдачею. Ще в школі у них проявився «комплекс відмінника», коли «четвірка» розцінювалася як «трійка», та перейшов і в доросле життя.

Діви накручують себе, що і в особистому життя не щастить, і начальник прискіпливий, і сусід косо дивиться. Звичайно, такі думки позначаються на всьому вищепереліченому, якщо заздалегідь чекати тільки погане - воно і буде.

Терези

Найголовніша проблема жінок-Терезів - це невпевненість у власних силах. Вони заздалегідь налаштовуються, що нічого не вийде, не варто навіть братися. Але ж серед цих знаків нерідко зустрічаються по-справжньому розумні і обдаровані, але відсутність лідерських якостей не дозволяє відкривати нові горизонти.

Терези вважають себе невдахами, тому часто втрачають можливості, віддаючи хорошу перспективу комусь іншому. От і сидять вони вдома, відпускаючи ситуацію, готові прийняти удари або подарунки долі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: щастя, прогноз астрологів, поради астролога, стосунки, жінки
В тему