Поради

Які жінки стануть щасливими лише у старості

Які жінки стануть щасливими лише у старості

Кожна жінка мріє вийти заміж і знайти щастя один раз і назавжди, але, на жаль, часто виходить зовсім не так.

У чому причина такого «невезіння» і кому варто не втрачати надію знайти душевний спокій і знайти гармонію, розповіли зірки.

Близнюки

Близнюки ще з дитинства виявляють свій владний характер і в'ють з навколишніх мотузки, розповіли астрологи Infox. Вони командують однолітками в дитячому садку і дуже активно намагаються встановлювати свої правила всередині сім'ї. Дорослі жінки-Близнюки люблять маніпулювати чоловіками, через що одні кавалери біжать від них самі, а інших ці дами кидають, оскільки вважають, що гідні тільки ідеалу.

Після бурхливої молодості, розуміючи, що ризикують залишитися одні, представники цього знаку починають проробляти роботу над помилками і стають більш стриманими, вчаться знаходити компроміси. Приблизно до 40 років жінки, народжені під цим сузір'ям, остаточно дозрівають для справжнього кохання. І зустрічаючи, дуже бережуть його.

Скорпіон

Скорпіони недовірливі і будь-яку спробу зблизитися з ними сприймають як посягання на особистий простір, в який вони взагалі-то не готові нікого впускати. Всіх чоловіків ці дами підозрюють у намірі вирішити якісь особисті проблеми за їхній рахунок, а з сім'єю неодмінно асоціюють достаток і впевненість у завтрашньому дні. Тому представниці цього знаку спочатку воліють побудувати успішну кар'єру і стати на ноги, а потім вже пов'язувати себе узами шлюбу.

Бачити в партнерах потенційних кандидатів на подружжя Скорпіони починають глибоко за 30. Обзавівшись сім'єю, ці дами стають вірними дружинами і прекрасними мамами – вони наче компенсують всі роки самотності, повністю присвячуючи себе чоловікові і дітям.

Водолій

Водолії завжди «собі на умі», при цьому ще й вміють передбачати події і ніби знають, що думає їх партнер. Чоловіки відчувають себе не дуже затишно поруч з такими жінками. Представниці цього сузір'я хороші дружини і матері, але перший їхній шлюб в більшості випадків закінчується розлученням. Вся справа в тому, що жінка-Водолій бере на себе роль «нової амазонки» і всі проблеми вирішує сама, в той час як чоловік перебуває на других ролях.

Лише ближче до 40 років вони втомлюються від такого життя і починають відчувати потребу в міцному чоловічому плечі. Коли відбувається доленосна зустріч, ці жінки з серйозним життєвим досвідом розкриваються в любові по-справжньому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, кохання, стосунки, шлюб, щастя, психологія, поради астролога, прогноз астрологів
В тему

Останні матеріали