Поради

Найбільші нахаби серед знаків Зодіаку

Найбільші нахаби серед знаків Зодіаку

Всім відома приказка, що нахабство – друге щастя. Можливо, для її власника – так, для оточуючих – питання спірне. Чому в одних людей нахабство в надлишку, а у інших відсутнє, розповіли астрологи.

Вони впевнені, що на цю якість впливають зірки і та стихія, до якої належить знак. Вони назвали 5 найбільш нахабних знаків зодіаку і виявилося, що здебільшого ними керують дві стихії - Вогонь і Земля.

Овен

Овен з дитинства відрізняється впертим і наполегливим характером, який оточуючими періодично сприймається як нахабство. Його девіз «бачу мету - не бачу перешкод» дозволяє Овну домагатися досить серйозних результатів, особливо в кар'єрі, а думка колег з цього приводу його особливо не хвилює.

Телець

Телець, як і Овен, дуже наполегливий і упертий, але його нахабство більше проявляється в звичайному житті, ніж в діловому. Якщо Тельцю щось потрібно від людини, він доб'ється свого не києм, то палицею. Представнику знаку практично неможливо відмовити культурно, він не відступить, поки не доб'ється свого, навіть ціною втрачених відносин.

Стрілець

Нахабство Стрільця обумовлене тим, що він з дитинства не бачить меж дозволеного і вважає, що йому всі винні. При цьому щиро дивується, коли на своє хамське прохання отримує відмову. Оскільки Стрілець не відрізняється сором'язливістю, навіть в цій ситуації він продовжує наполягати на своєму і часто домагається бажаного. Стрілець рідко замислюється про те, до чого призведе його поведінка: почуття оточуючих його не турбують.

Лев

Лев сповнений власної значимості і перебуває у впевненості, що він має право завжди отримувати те, що він хоче. Тому, якщо звинуватити Лева в нахабстві, він не зрозуміє і не повірить. І якщо він щось вимагає і не отримує, то часто щиро дивується, як можуть відмовити його царственній особі. Швидше Лев вважатиме нахабними оточуючих, які йому відмовили, ніж визнає, що був сам неправий

Скорпіон

Скорпіон має непростий характер і часто поводиться не стільки нагло, скільки зухвало. Цей диявольськи розумний і хитрий знак в глибині душі чітко розуміє, в якій ситуації і на що може розраховувати. Але він не був би Скорпіоном, якщо б не ризикнув отримати набагато більше, ніж йому хотіли б дати.

Тепер, знаючи знак зодіаку людини, ви можете заздалегідь припустити, наскільки нахабно вона може поводитися з вами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, Поради
В тему