11 Квітня 2020
Новини

«Проявляться» брехуни, і ми побачимо, хто є хто», - астролог

«Проявляться» брехуни, і ми побачимо, хто є хто», - астролог

Про ситуацію у «небесній канцелярії», та що нас очікує у найближчий період, розповіла практикуючий астролог Маріанна Малина.

«Більша половина поточного місячного циклу – позаду. Ви ж пам’ятаєте, як він починався? Молодик був на з’єднані з Ліліт, в доволі складній конфігурації.

Зараз Місяць спадає і негативний вплив має зменшуватися. Принаймні в контексті розуміння ситуації.

Бо з 11 квітня Меркурій нарешті виходить зі знаку Риб! А топтався він у Рибах цього року доволі довго, аж з 3-го лютого. Риби – знак пов’язаний з ілюзіями, тож нам було вкрай складно мислити раціонально. Це був період пов’язаний з обманами, страхами та маніпуляціями. Особливо це відчувалося, коли Меркурій проходив з’єднання з Нептуном на початку цього місяця.

Нагадаю, що в минулому році ми проживали подібну астрологічну ситуацію якраз в період виборів. Меркурій тоді теж проходив з’єднання з Нептуном в Рибах. Це був період, коли людям було надзвичайно важко сприймати ситуацію об’єктивно і деяких ніби «оморочили».

І от нарешті Меркурій покидає Риби і переходить в зодіакальний знак Овена і нам всім трохи розвиднюється. Не виключено, що в цей період.

В загальній напруженій конфігурації на небі теж наступає деяке послаблення. Венера з початку місяця зайшла в Близнюки, Марс теж зараз у Водолії. Обидва ці знаки повітряні, то ж загальну енергетично важку «козерожу» атмосферу останніх місяців буде суттєво розбавлено.

Нагадаю, що з початку року ми маємо планетарне ядро в Козерозі, яке ускладнювалося з’єднаннями планет з Плутоном. Така конфігурація пов’язана з песимізмом, тому не дивно, що з початку року, а особливо з березня, все було доволі безрадісно. І от нарешті у нас з’явиться буквально «ковток повітря» і з’явиться надія та сила й енергія, щоб протистояти труднощам.

Але нагадую, що в гороскопі України продовжується період повернення Сатурну. Тому – складнощі в країни ще не позаду. Цей період «дорослішання» буде доволі довгим, майже до кінця червня.

Україна в даний період ще переживає противофазу місячних вузлів. У нас зараз «Світ навпаки», період деградації та відходу від своєї кармічної задачі, від свого розвитку. Цей період почався півтора роки назад і має закінчитися, коли місячні вузли покинуть вісь Козерог – Рак. І це станеться вже скоро, 11 травня. Маю надію, що ми повернемося на свій, правильний шлях», - розповіла астролог.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: прогноз астрологів, поради астролога, Таблоїд
В тему