Поради

Три помилки в макіяжі, які сильно старять

Три помилки в макіяжі, які сильно старять

Жінки прекрасні в будь-якому віці – це безперечний факт. Не варто приховувати свої роки, обманюючи не тільки оточуючих, але і, перш за все, себе. Адже в гонитві за молодістю можна лише все зіпсувати. Надмірна тяга до яскравого мейкапу вже точно не зіграє вам на руку.

Розповідаємо про три головні помилки в макіяжі, які сильно старять.

Щільний тон

Найчастіше щільному матуючому тону віддають перевагу при наявності почервоніння або синців під очима. Але тим, у кого вже з'явилися на обличчі зморшки, його варто уникати, оскільки він дуже сильно підкреслює їх. Як правило, вікова шкіра досить суха і вимагає посиленого зволоження. Саме тому варто вибирати зволожуючі тони з легкою текстурою. А якщо колірні нюанси на шкірі вже зовсім ніяк не дають спокійно спати, то ідеальним варіантом для вирішення цієї проблеми стане консилер для точкового використання.

Неправильні рум'яна

Молоді дівчата завжди можуть похвалитися рум'янцем на щоках, але, на жаль, з віком він зникає. А адже саме він надає обличчю здоровий вигляд і свіжість. Тому так важливо не забувати користуватися рум'янами з роками. Але підходити до їх вибору потрібно з розумом: вибирати продукт кремової текстури теплих або нейтральних відтінків, щоб він виглядав на обличчі більш природно. Холодні відтінки в цьому випадку будуть надавати хворобливого вигляду.

Продукти з великим сяйвом

У цьому пункті не буде відсилки до конкретного продукту, тому що на ринку досить багато засобів із сяйвом. Серед них хайлайтери, рум'яна і бронзери, які в даному випадку будуть лише підкреслювати текстуру шкіри і зморшки. Також на особливе місце заслуговують тіні з великими блискітками, які не дуже вигідно можуть виділити складки в зоні навколо очей. Але треба підкреслити, що є різні сяйва. У магазинах декоративної косметики легко можна знайти продукти з дрібними блискітками, які будуть підкреслювати достоїнства, а не недоліки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: макіяж, косметика, Поради, жінки
В тему