Поради

Чи варто робити перманентний макіяж

Чи варто робити перманентний макіяж

Перманентний макіяж дозволяє прокидатися вранці на пів години пізніше. Адже фарбувати вії і брови не потрібно, малювати стрілки і пухкі губи теж – вважай, половина макіяжу зроблена.

Про це йдеться у журналі "Твій стиль".

Перший вид: мікроблейдинг

Мікроблейдинг – це тимчасовий татуаж, де за допомогою леза створюються найтонші лінії, що нагадують волоски, тому брови максимально природні. Цим самим лезом на шкірі «малюють» розрізи, куди заливають пігмент. Звучить болісно, але це не так. Спасибі, ймовірно, варто сказати місцевому знеболювальному крему, який майстри наносять перед процедурою.

Другий вид: татуаж губ

Татуаж губ допомагає зробити контур губ чіткішим, а самі губи – яскравими і соковитими. Ти з легкістю можеш відмовитися від олівця і навіть помади. За рахунок окреслення контуру губи на вигляд більш об'ємні, і про філер можна забути. Від тебе потрібно лише вибрати відтінок, який майстер заллє тобі в губи.

Третій вид: татуаж повік

Татуаж повік процедура, коли пігмент заливають у міжвійний простір і на верхню повіку. Це порятунок для тих, хто обожнює стрілки, але не хоче малювати їх щоранку по 30 хвилин. Він схожий на мікроблейдинг і татуаж губ, тому що тут теж заливається пігмент під шкіру, але він не залишається там назавжди.

Чи варто робити перманентний макіяж?

Вирішувати тобі. Але якщо ти любиш люксову косметику, то перманентний макіяж заощадить тобі пристойну суму грошей. Проте перш ніж йти на процедуру, радимо гарненько підготуватися і вивчити майстрів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: макіяж, Поради
В тему