Поради

Найкращий коханець: які знаки ідеально підходять один одному в ліжку

Найкращий коханець: які знаки ідеально підходять один одному в ліжку

Астрологія грає велику роль в тому, хто ви є і як проходить ваше життя, в тому числі і сексуальне.

Вважається, що знак зодіаку впливає на багато аспектів особистості, переваги, поведінку і погляди. Тому немає нічого дивного в тому, що карта народження може грати роль і у вашому сексуальному житті. Ваш знак зодіаку може багато розповісти про те, як вам подобається займатися сексом - від того, що вас збуджує до ідеального партнера.

Овен

Овном управляє Марс, планета пристрасті, тому Овни люблять все гаряче, дике і неприборкане. Чим жорсткіше, тим краще, секс пробуджує їх звірині бажання. Також вони серйозно налаштовані на суперництво, тому будуть намагатися з усіх сил, щоб справити враження і підкорити вас.

  • Кращий секс-партнер для Овна: Терези, Скорпіон, Лев і Стрілець.

Телець

Тельцем управляє Венера, планета любові і романтики, це земний знак, тому для них важливі і фізичні задоволення. Тельці можуть провести весь день (і всю наступну ніч) в ліжку (за умови наявності їжі та напоїв). Вони люблять теплі, затишні і сексуальні обійми з коханою людиною. Вони також вражаюче витривалі, так що приготуйтеся до цього марафону.

  • Кращий секс-партнер для Тельця: Терези, Діва, Скорпіон і Козеріг.

Близнюки

Близнюки хитрі і люблять азарт. Секс для них - це ще одна гра. Тому рольові ігри, іграшки, нові позиції, цікаві аксесуари, посиденьки на свіжому повітрі, таємні побачення під виглядом незнайомців. Ви впевнені, що зможете втриматися на їх рівні?

  • Кращий секс-партнер для Близнюків: Терези, Водолій, Діва і Стрілець.

Рак

Раки - сексуальні чарівники і коханці мрії. Вони знають, на які кнопки натиснути, щоб ви перейшли на новий рівень оргазмічних відчуттів. Вони відчувають людей, розум, тіло і душу і враховують ці три елементи при занятті любов'ю.

  • Кращий секс-партнер для Рака: Риби, Скорпіон, Козеріг і інші Раки.

Лев

Леви – горді, спраглі уваги, пристрасні і неприборкані. Поєднання цих якостей робить представників цього знаку гарячими і непередбачуваними в спальні. У Левів велике лібідо, і вони оцінюють свої відносини за якістю і кількістю сексу. Для них це життєво важливий компонент, і вони люблять, щоб все було пікантно і жваво.

  • Кращий секс-партнер для Лева: Овен, Стрілець, Водолій і інші Леви.

Діва

Це завжди тихі люди, чи не так? Під цим крижаним перфекціонізмом б'ється серце коханця, який хоче доставити вам задоволення і для цього приділяє максимальну кількість своєї уваги. Діви завжди дивують своїх партнерів чуттєвістю і уявою в ліжку, так що не судіть про книгу по її обкладинці.

  • Кращий секс-партнер для Діви: Телець, Близнюки, Козеріг і Риби.

Терези

Терезами управляє Венера, планета любові і поблажливості. Вони природжені кокетки, люблять гострі відчуття, а після їх ваблячих ігор та дражнень партнери благають про більше. Венера наділила всіх Терезів природним розумінням того, як дарувати і отримувати задоволення.

  • Кращий секс-партнер для Терезів: Овен, Близнюки, Водолій і Телець.

Скорпіон

Дуже сексуально активні в спальні, тому що ними керує планета пристрасті Марс і планета «всього на світі» Плутон. Скорпіони люблять розширювати межі, розпусничати і доводити все до «100» за шкалою позамежного.

  • Кращий секс-партнер для Скорпіона: Телець, Рак, Овен і інші Скорпіони.

Стрілець

Стрілець, безсумнівно, володіє найбільшим сексуальним потягом серед всіх. Вогняний знак, керований Юпітером, планетою достатку, готовий на все, в будь-який час і в будь-якому місці. Секс на свіжому повітрі - це їх коник.

  • Кращий секс-партнер для Стрільця: Близнюки, Лев, Овен і Риби.

Козеріг

Козероги - ще одна темна конячка серед знаків. Вони не схожі на тих, хто може легко відпустити те, що не відповідає дійсності. Якщо Козеріг довіряє вам, хоче вас і відчуває себе з вами в безпеці, то виявить до вас такий ступінь уваги, пристрасті і розуміння, який важко знайти в іншого знака.

  • Кращий секс-партнер для Козерога: Діва, Телець, Рак та інші Козероги.

Риби

Риби - це дуже витончені, сексуальні і чуттєві люди, які мають майже гіпнотичний вплив на своїх партнерів. Хоча їх лібідо, можливо, не досягає такого високого рівня, як, скажімо, у Стрільця або Лева, вони компенсують це якістю і тонкістю своїх дотиків і умінь. Риби точно знають, як змусити вас розтанути.

  • Кращий секс-партнер для Риб: Скорпіон, Рак, Стрілець і Діва.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, прогноз астрологів, поради астролога
В тему

Останні матеріали