Поради

Чому жінки публікують відверті фото

Чому жінки публікують відверті фото

Сексологиня Юлія Варр прокоментувала Instagram-публікацію відомої співачки Брітні Спірс. На знімку зірка позує топлес, а в коментарях заявляє, що таким чином хоче відчути себе більш впевненою в період боротьби за вихід з-під опіки батька. Юлія Варр пояснила таку поведінку не тільки бажанням самоствердитися, але і психологічними особливостями людини.

«Сучасні соціальні мережі дають можливість ділитися відвертими фото у великій кількості і з певними обмеженнями. Я, як інстаграмерка, знаю, що багато дівчат хотіли б показувати своє тіло, але через моральні принципи і ніяковість не наважуються на це. Це нагадує «збуджуючу гру», що дозволяє відчувати себе більш значущою. Такі фото, як правило, завжди привертають увагу», - каже Варр.

На думку фахівчині, бажання дівчини показувати своє тіло не повинно впливати на її особисте життя. Сучасні люди звикли розділяти відповідні поняття.

«Є така приказка, що справжні актори, щоб домогтися визнання, «хоч лайно на публіці з'їдять», тобто вони можуть зробити все що завгодно, епатувати, щоб домогтися більшої уваги», - додала експертка.

Також сексологиня зазначила, що прагнення викладати відверті фото може бути пов'язано з отриманою в перший рік життя оральною травмою, через яку жінки досі «не можуть наїстися, нассатися молока». Аби насититися увагою оточуючих, і доводиться постійно нагадувати про себе. А найпростішим способом зробити це є демонстрація оголеного тіла.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, сексолог, соцмережі, Фото
В тему