Поради

Що означають шрами і родимки на долонях: пояснення хіроманта

Що означають шрами і родимки на долонях: пояснення хіроманта

Практикуючий хіромант зазначив, про що дійсно можуть «сказати» лінії на ваших долонях.

Хіромантія – наука про лінії на долоні, які можуть розповісти багато про що. Докладніше йдеться в інтерв’ю досвідченого практикуючого хіроманта Василя Кудрявцева.

Що первинне: події або лінії на руці?

Взагалі, це питання – неоднозначне. Коли ми тільки народжуємося, ще ніяких подій не відбулося, а на руці вже є візерунок. Тому первинні, звичайно лінії. Але буває таке, що лінії на руці змінюються під впливом певних подій, тобто реальність перемальовує наше життя в буквальному сенсі. Лінії є вказівкою долі, а події - це те, що насправді відбувається з нами. І якщо ці дві даності суперечать одна одній, то лінії підкоряються тому, що відбувається в реальності.

Що можна «прочитати» з рук?

Думаю, не помилюся, якщо скажу, що на будь-яке питання, яке ви задаєте, можна знайти відповідь, записану на вашій власній долоні. Інформація про особисте життя, про тип вашої емоційності і чуттєвості, сердечності; питання, які стосуються освіти і талантів, здібностей, які необхідно розвивати; гроші і матеріальні цінності - про все це можна дізнатися по лініях руки. І звичайно, питання, що стосуються здоров'я і довжини життя, небезпечних періодів, коли вашій безпеці щось може загрожувати - теж можна і потрібно ставити.

Чи справді долю можна передбачити по лініях на руці?

Якщо говорити про долю як про якусь схему, яка видається людині на початку її шляху, то так. Руку можна прочитати і сказати все, що чекає людину - не детально, звичайно, якщо ми говоримо про взагалі все життя, а не про окремий її період. Але є такий жарт, як воля. Завдяки своїй волі людина може повернути назад не тільки річки, а й лінії на руці. Тому долю передбачити можна, але не факт, що життя складеться саме так, як задумано долею. Це, до речі, момент, який вселяє надію: якщо вам не подобаються якісь плани долі на ваше життя, все мінливе. Якщо діяти, звичайно.

Чи можна підлаштувати майбутнє під лінії?

Ну, це схоже на якесь програмування: вам сказали, що буде так-то і так-то, а ви тепер все своє життя будуєте відповідно до цих прогнозів. Так робити не варто, я вважаю. Якщо судилося чомусь статися, воно відбудеться, і ваших зусиль буде потрібно по мінімуму. Взагалі, коли подія доленосна, ви просто відгукуєтеся на знаки навколо, вас ніби щось веде, події шикуються самі і все відбувається легко.

З якими питаннями люди звертаються найчастіше?

Як я вже говорив, це питання особистого життя, грошей і здоров'я. Це взагалі три кити, на яких стоїть життя кожного з нас, тому питання на ці теми - в топі.

Шрами і родимки на долонях щось значать?

О, так. Це взагалі окрема і дуже цікава тема. Ось ви часто бачили родимки на долонях? Це дуже рідкісна історія насправді. Родимки вказують на дуже сильну енергетику їх господаря, часто навіть на магічні здібності. На лінії або на пагорбі родимка вказує на якусь важливу подію. Шрами виникають в результаті травми, тобто вони як відбиток негативної події в житті людини, якоїсь її помилки. Часто сліди від шрамів зливаються з лініями долі, коректуючи їх, змінюючи хід життя. За шрамами, до речі, легко можна відновити події, адже вони - знак того, що вже сталося, вже точно було. Цікаво, що шрами можуть заплутати хіроманта, ввести його в оману, будучи настільки схожими на лінії долі. Чи можна це розглядати, як бажання людини приховати свою долю від чужих очей, щоб ніхто не зміг дізнатися справжню правду? Можливо. Коли я бачу родимку у клієнта, я просто дивуюся і дуже уважно аналізую її, то при виявленні шраму я міркую, для чого він і що він означає. Це дуже тонкий індивідуальний підхід, без нього тут ніяк.

Які поради ви даєте своїм клієнтам?

Ну, поради по суті - народжуються при читанні їх долонь, кожному своя порада, так би мовити. Немає двох однакових долонь (навіть у однієї людини!), і немає двох абсолютно однакових порад. Але, мабуть, якісь загальні рекомендації: не впадати у відчай, якщо якась інформація засмутила вас, не злитися на долю, пам'ятати, що воля - найсильніший інструмент людини, і все в наших власних руках. І в долонях.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, прогноз астрологів, поради астролога, Поради, цікаво знати
В тему

Останні матеріали