Поради

Чи відкрите ваше третє око: як перевірити

Чи відкрите ваше третє око: як перевірити

У східних релігіях «третє око» - це шоста чакра Аджна, розташована в центральній частині чола і керуюча мудрістю, інтуїцією і вищою свідомістю. В езотериці - це невидимий орган почуттів, що дає людині паранормальні психічні здібності.

Про це йдеться у статті експертки з тлумачення сновидінь, тарологині Маріанни Басс.

Людина з відкритим третім оком здатна до іншого сприйняття реальності: він починає бачити інші енергетичні складові світу, відчувати глибокий зв’язок із Всесвітом, отримує можливість зчитувати майбутнє.

Вважається, що ми народжуємося з цими здібностями: років до 5 дитина бачить те, що приховано від дорослих. Поступово підсвідомість і соціальне виховання блокують цю чутливість у більшості людей. Однак, у деяких третє око продовжує працювати, а хтось, подорослішавши, цю здатність відновлює спеціальними техніками. Щоб зрозуміти, чи відкрите ваше третє око, зверніть увагу на кілька важливих ознак.

  1. Ви часто відчуваєте, що багато ситуацій знайомі вам, як ніби ви вже проживали їх раніше: ви заздалегідь знаєте, що станеться і як потрібно робити.
  2. Вам сняться яскраві сни, події з яких в більшості випадків збуваються в вашому житті або житті ваших близьких.
  3. Ви здатні бачити кольорову ауру оточуючих людей і відчувати витікаючу від них енергію.
  4. Ви розумієте, що здатні «читати» думки інших людей. Вам не потрібно ставити запитань, щоб дізнатися, що людина скаже чи зробить у найближчий момент.
  5. У процесі медитацій ви усвідомлюєте, що здатні бачити інші реальності, розуміючи при цьому, що перебуваєте в своєму тілі і не спите.
  6. Ви розумієте, що збігів не буває. Переходячи на більш високий рівень свідомості, ви починаєте сприймати їх, як «знаки» Всесвіту, які допомагають і підказують.
  7. Ваша чутливість зростає, ви гостро сприймаєте «токсичність» у всьому: в їжі, в роботі, в стосунках. Ви усвідомлюєте, що все навколо - енергія, і вона навколо вас повинна бути позитивною. Ви «очищаєте» простір навколо: починаєте їсти те, що дає сили, спілкуєтеся з людьми, які наповняють, а не спустошують вас.
  8. Ваша інтуїція посилюється багаторазово. Ви починаєте бачити свої цілі і життя ніби з висоти пташиного польоту: вам стає ясно, що робити і куди рухатися, щоб домогтися бажаного.

Активуйте своє третє око і використовуйте нові можливості!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, психологія, Здоров'я
В тему

Останні матеріали