Поради

Самі вірні в коханні люди за знаком Зодіаку: ТОП-5

Самі вірні в коханні люди за знаком Зодіаку: ТОП-5

Хто готовий прожити зі своїм обранцем до кінця життя? Відомий екстрасенсів Мехді Ебрагімі Вафа склав топ-5 знаків зодіаку, які відрізняються відданістю.

Рак

П’яте місце в рейтингу займають Раки. Вони легко піддаються почуттям, схильні до флірту. А завдяки товариськості й енергійності представники цього знаку нерідко потрапляють в різного роду історії. Але якщо вони закохуються, то вже не міняють своїх рішень. Вони готові йти на поступки у відносинах, але не відпустять обранця.

Терези

На четвертій сходинці розташувалися Терези, які вміють уникати спокус через природжену поміркованість. Вони звикли зважувати кожне рішення, тому готові нести відповідальність за свій вибір протягом всього життя, в тому числі і в любові.

Стрілець

Третя позиція дісталася Стрільцям. Вони не люблять демонструвати свої емоції, проте неодмінно відносяться до числа «однолюбів», бо їх мовчанка часом приховує щось важливе і сокровенне. За їх зовнішньою холоднокровністю можуть сховатися емоції, але не суть.

Лев

Друге місце рейтингу екстрасенс віддав Левам, які вміють бути відданими в любові. Обранець для них стає частиною їх самих, тому зрада в цьому випадку рівносильно зраді собі. Вони легко змінюють все несправжнє, проте справжнім почуттям залишаються глибоко вірні, зазначив екстрасенс.

Овен

Лідером рейтингу стали Овни. Історії про один раз і на все життя – це неодмінно про них. Любовна історія цього знаку може початися ще в школі. Незважаючи на подив оточуючих, Овни не відступлять, оскільки часто впевнені, що це їхня доля.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, стосунки, кохання
В тему