Поради

Які фільми дивиться кожен зі знаків зодіаку

Які фільми дивиться кожен зі знаків зодіаку

Як не помилитися із вибором фільму для домашнього перегляду з коханою людиною або спільного походу в кінотеатр.

Вогненні знаки: Овен, Лев, Стрілець

Представники стихії Вогню – сентиментальні люди, оскільки занадто близько до серця приймають переживання інших людей. Саме тому драматичне кіно здатне зворушити їх до глибини душі.

Але, перш за все, вони неймовірно честолюбні. Тому їм припадуть до смаку фільми про видатних особистостей, які досягли вершин соціуму, про супергероїв, яких обожнює весь світ, про лідерів і полководців. Такі фільми стимулюють спрагу до самоствердження і підживлюють їхнє честолюбство.

Не зайвим буде зробити акцент на видатній силі і енергії цих знаків. Тому бойовики (стрілялки) – одне з улюблених видовищ вогненних знаків.

Для Овена можна додати інтерес до всього нового, передового, незвіданого. Науково-фантастичний фільм здатний прикувати їхню увагу надовго.

Леви із задоволенням подивляться картини, в яких будуть фігурувати такі поняття, як престиж, гроші, слава і авантюризм.

Ну, а Стрільцям, які люблять веселощі, припаде до душі комедійний жанр, світське кіно і фільми, які дозволять розширити їхній кругозір, розповісти про щось нове. Звичайно ж, пригодницький жанр не залишить їх байдужими.

Водяні знаки: Раки, Скорпіони, Риби

Представники водяних знаків неймовірно чутливі, тому здатні дуже глибоко співпереживати. Драми, психологічні трилери, фільми, що зачіпають вічні питання, пов'язані зі смертю, любов'ю і життям, безумовно, викличуть у них жвавий інтерес.

Раки люблять історію, тому історичні картини привернуть їхню увагу. Кіно про взаємини дітей і батьків, про сімейні проблеми і їхнє рішення, про дітей і, тим більше, про особливих дітей і їхні унікальні здібності напевно сподобаються багатьом Ракам. Крім того, вони люблять природу та її мешканців, тому історії про відданість братів наших менших, про їхню дружбу з людиною, фільми про порятунок тварин, що потрапили в біду, також зацікавлять Раків.

Скорпіони – володарі пристрасного темпераменту, сильного характеру, спрямованого на володіння. Їм до душі припадуть фільми, що розповідають про пристрасті, бажання безроздільно володіти, про ревнощі, любов і смерть. Як любителі всього таємничого, вони схильні цікавитися фільмами сакрального значення, наприклад, які розкривають містичні таємниці і надприродні здібності. Також, ймовірно, їх зацікавить кримінальна і військова тематика. Оскільки Скорпіону властивий сарказм, то комедії, включаючи чорний гумор, здатні захопити представників цього знаку.

Риби – ідеалісти і фантазери, схильні до найглибших переживань. Дуже переживають про те, що залишаться незрозумілими. Тому сльозливі, жалісливі історії, мелодрами, романтичні комедії зі щасливим кінцем – якраз для них. Однак, навіть фантастичний сюжет, але обов'язково прикрашений вигадливою історією кохання і глибокими роздумами, також сподобається Рибам. Головне – забути про сувору реальність світу.

Повітряні знаки: Терези, Водолії і Близнюки

Представники повітряних знаків схильні до пізнання світу крізь призму інтелекту, спілкування і контактів. При цьому вони не люблять активно співпереживати – вважають за краще дещо відсторонену спостережливість і споглядання.

Знаючи це, варто викреслити деякі фільми, які так полюбилися представникам водяних, а іноді і вогненних знаків: наприклад, не підійдуть драми з глибоким психологічним сюжетом, що викликають потоки сліз. Зате сподобається легке або складне, але динамічне і пізнавальне кіно. Можливо, з інтелектуальним сюжетом, де є можливість повправлятися мозку.

Відмінні варіанти: арт-хаус, фільм-біографія, комедії, пригоди, трилери та інші напрямки, зняті з урахуванням їхніх переваг.

Терези – цінителі краси і гармонії. Із задоволенням подивляться витончену історичну стрічку з акцентом на естетичну складову. Люблять легке кіно, з веселими жартами і без серйозного сюжету, який здатний змінити життя.

Водолії – справжні цінителі оригінального. Незвичайне кіно, арт-хаус, фільм, який несе щось оригінальне, містить нестандартні візуальні і технічні підходи, сюжетні лінії цілком може зацікавити їх.

Близнюкам всидіти 2 години за переглядом фільму вкрай складно. Тому кіно повинне бути настільки динамічним, щоб відповідати невгамовному темпераменту цього повітряного знаку. Це можуть бути комедії, екранізації літературних творів, гостросюжетні стрічки. Головне – динаміка сюжетної лінії.

Земні знаки: Козероги, Тельці і Діви

Ці знаки розумові, ґрунтовні і тверезі. Життя сприймають крізь призму раціонального використання. Сподобаються фільми, що вимагають напруги сірої речовини. Добре, якщо перегляд принесе практичну користь. При цьому, навіть фантастичні сюжети можуть зацікавити, оскільки винаходи і відкриття, на їхню думку, можуть поліпшити життя вже найближчим часом, а з іншого боку, таке кіно допомагає їм відпочити від свого гіпертрофованого прагматизму.

Козероги люблять шукати причинно-наслідкові зв'язки, із задоволенням подивляться детектив. Як знак, схильний до нападу, активний і нетерплячий, завзятий у досягненні мети, може захопитися бойовиком або екшеном. А високі амбіції і приховане честолюбство народжують інтерес до політичних картин і фільмів, де герой перебуває на межі людських можливостей і для досягнення мети ставить на карту буквально все, ризикуючи життям.

Тельці – найкращі оцінювачі, природжені цінителі смачного, красивого і дорогого. Тому їх зацікавлять фільми, де можна дати високу оцінку грі акторів, режисурі, костюмам, сюжету. Напевно сподобаються історії про великих фінансових авантюристів, де герой легко розбагатів, а розкіш і свято ніколи не закінчуються. Такий фільм виявиться співзвучним їхньому бажанню полінуватися, і водночас підживити любов до багатства і інтерес до фінансів.

Діви – інтелектуальний знак. Дуже люблять складні й заплутані детективи, фантастику. Основний девіз Діви – служіння, тому фільми на таку тематику будуть дуже доречними, особливо, якщо кінострічка наштовхне Діву на нові думки та ідеї. Активно цікавляться методиками і технологіями. А тому можна відзначити фільми, де мистецтво ремесла і точне виконання методик доведені до досконалості, до вершин майстерності – таке кіно здатне задовольнити не тільки їхнє прагнення до ідеального виконання роботи, а й самовідданості в служінні меті, боргу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему