Поради

Які знаки Зодіаку не говорять правду

Які знаки Зодіаку не говорять правду

Дивно, але деякі риси характеру нерідко можуть виявитися наслідком капризу зірок.

Всі 12 представників астрологічного кола володіють тими чи іншими особливостями, які досить яскраво проявляються в самій суті людської натури. Природно, крім переваг, деякі знаки Зодіаку наділяються понад і вельми непривабливими рисами, включаючи патологічну любов до брехні.

Риби

Найбільш брехливими представниками астрологічного сімейства астрологи вважають Риб. На жаль, але народжені під цим знаком люди починають травити байки ще з дитинства. Патологічне бажання брехати нерідко приводить їх до конфлікту з друзями і своєю сім’єю. Частково Риб буває навіть шкода, адже своїми вчинками, які частенько носять неусвідомлений характер, вони просто намагаються підлаштуватися під співрозмовника. На жаль, бажання сказати приємну річ згодом може відгукнутися брехунцеві розривом відносин навіть з коханими.

Близнюки

Не проти трохи прибрехати і Близнюки, чия натура характеризується невизначеністю і лукавістю. Та й взагалі, народжені під цим знаком часом безладно метушаться, бо не можуть визначитися зі своїми почуттями і бажаннями. Близнюки не проти збрехати, якщо мова йде про кар’єру. Справа в тому, що ці хлопці при необхідності знаходять підхід практично до будь-якого індивіда.

Стрілець

А ось Стрільці прекрасно знають, коли настав час для брехні. Ці представники астрологічного кола розповідають небилиці цілком свідомо, прекрасно розуміючи, що брехня для них – важливий інструмент, що дозволяє досягти життєвих цілей. Якщо ви не сподобаєтеся Стрільцеві, то будьте готові до цілого відра помиїв, які він обов’язково виллє за вашою спиною. Нерідко брехня і патологічна потреба попліткувати призводить до неприємних наслідків – жертва пересудів досить швидко дізнається, хто саме забруднив її репутацію.

Терези

Брехня заради благої мети. Саме так можна сформулювати ставлення Терезів до брехні. Незважаючи на благородний посил, люди, які з’явилися на світ під цим знаком, брешуть досить багато і зазвичай не можуть похвалитися кришталево чистою репутацією. А якщо їх ловлять на брехні, так би мовити, за руку, Терези досить вміло пояснюють навіть свої самі непривабливі вчинки. Іншими словами, представники цього знаку пускають в хід свою чарівність, яка і дозволяє їм виходити сухими з води практично завжди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, психологія
В тему