9 Квітня 2023
Новини

Чим закінчиться ще одна спроба наступу Росії, - мольфарка

Чим закінчиться ще одна спроба наступу Росії, - мольфарка

Новий російський наступ, який, як попереджають у Білому домі, може відбутися у найближчі тижні, не буде надто великим. Натомість ЗСУ після цього перейдуть у контрнаступ.

Такий прогноз зробила мольфарка Олена Стеценко.

“Ми знаємо, що російська армія вже виснажена, вона втратила дуже багато військової техніки, багато людського ресурсу. Цей наступ перетвориться для них в контрнаступ нашої української армії”, - зауважила вона.

За словами провидиці, до середини квітня ЗСУ отримають достатньо військової допомоги від західних партнерів для того, щоб перейти у наступ на ворога.

“Російські війська готують наступ по всій лінії, де зараз ведуться військові дії для того, щоб подивитися, де в українській армії слабкі місця, де можна прорватися. Але ми вже готові. Прорватися їм не вдасться, а ми навпаки підемо в контрнаступ”, - прогнозує мольфарка.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, Таблоїд, прогноз астрологів
В тему