25 Квітня 2024
Новини

На Львівщині - вибух на пункті прийому металобрухту: є загиблі

На Львівщині - вибух на пункті прийому металобрухту: є загиблі

У Яворівському районі на одному з пунктів прийому металобрухту стався вибух, внаслідок чого загинули дві людини, а ще одна зазнала поранень.

Про це повідомили у Нацполіції.

Інцидент трапився 24 квітня. За даними правоохоронців, 58-річна жінка разом зі своїм 54-річним сусідом привезли металеві предмети на пункт прийому металобрухту в селі Старий Яр на Львівщині.

Під час зважування металу трапився вибух. Внаслідок цього одразу загинули чоловік, що привіз брухт, та власниця пункту прийому — 42-річна місцева жителька. Жінка, яка приїхала з загиблим, зазнала чисельних травм. Нині вона у лікарні.

Зараз на місці події працюють слідчі, спеціалісти-вибухотехніки, криміналісти та співробітники Яворівського районного відділу поліції. Правоохоронці оглядають місце інциденту, встановлюють обставини події та причину вибуху.

За фактом події поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 264 Кримінального кодексу України — недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів. Можливе покарання — до трьох років обмеження волі або ув’язнення на такий самий термін.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, війна з Росією
В тему

Останні матеріали