Поради

Як очистити свою енергетику від негативу

Як очистити свою енергетику від негативу

Енергетична оболонка людини – її біополе – найтонша матерія, яка постійно взаємодіє з навколишнім світом.

Частина негативу приходить до нас ззовні, частину ми продукуємо самі своїми думками, страхами і вчинками. І все це «енергетичне» сміття засмічує наше біополе і призводить до проблем зі здоров’ям і невдач у справах.

Якщо вас регулярно турбує сильна втома, різкі перепади настрою, дратівливість, вам складно зосередитися або ви стали часто хворіти - це означає, що організм перевантажений негативом і потребує допомоги. Для поліпшення якості життя кожній людині необхідно навчитися чистити свою енергетику. «Очищення» - це видалення негативної енергії з поля людини. Існує багато способів його проведення. Розглянемо найпростіші і ефективні, які можна провести без спеціальної підготовки.

Якщо ви збираєтеся чистити енергетику в домашніх умовах, не використовуйте більше одного виду «чистки» за один раз і вибирайте спосіб, орієнтуючись на внутрішні відчуття.

  1. Усунення дірок в біополе – профілактична вправа, яку бажано виконувати кілька разів на тиждень. Якщо ви тільки почали практику очищення, перший місяць робіть мінімум двічі в день: вранці і ввечері. Розмістіть долоні один проти одного тильною стороною і уявіть між ними згусток темної негативної енергії. Глибоко вдихніть, уявляючи, як через верхівку вас наповнює енергія світла. Вона проходить через вас, виходить через ваші руки і змінює темну енергію на світлу. Повторюйте кілька разів, поки не відчуєте, що вся негативна енергія замінена позитивною.
  2. Дихальна гімнастика. Цей експрес-метод може використовуватися як швидка і часта чистка. Якщо ви відчули дискомфорт, зробіть максимально глибокий вдих і затримайте дихання на скільки зможете. Різко видихніть. Знову вдихайте, подумки рахуючи до 7. Знову затримайте дихання і потім різко видихніть. Проробіть вправу від 3 до 7 разів. В процесі тренувань потрібно довести затримку дихання до 15 і більше секунд.
  3. Візуалізація допоможе захистити біополе від негативу навіть в місцях великого скупчення людей. а) Уявіть, що ви стоїте в потоці приємної прохолодної води, який тече на вас зверху і омиває все тіло. б) Уявіть себе всередині скляної сфери, зовнішній шар якої покритий дзеркальним, що відбиває негатив, колом. Ви все прекрасно бачите і чуєте зсередини, але послані в вашу сторону негативні думки і енергії відбиваються від дзеркала і повертаються до господарів.
  4. Очищення на клітинному рівні необхідне для «старих» образ і психологічних травм. Зручно влаштуйтеся в місці, де вас ніхто не потривожить, закрийте очі і уявіть себе на березі моря. Ви лежите в смузі прибою, ви розслаблені і спокійні. Пробіжіться внутрішнім поглядом по тілу і знайдіть місця, де сконцентровані біль, страх або інші негативні відчуття. Подумки відзначте їх як «темні плями». Тепер глибоко вдихніть і відчуйте, як на вас набігає прохолодна морська хвиля і відступає, роблячи ці плями трохи світлішими. Повторюйте вправу до тих пір, поки плями не змиються. Зазвичай це відбувається до 10 разу.

Практикуйте очищення від негативної енергії, зміцнюйте біополе і відчувайте себе комфортно в будь-якій ситуації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, Здоров'я, цікаво знати
В тему