Поради

Самі скандальні пограбування зірок

Самі скандальні пограбування зірок

Нещодавно в ЗМІ з’явилася новина про те, що в будинок голлівудського актора Джонні Деппа проник бездомний. На щастя, ніякі цінні речі з особняка не пропали. Чоловік лише скористався душем і приготував собі алкогольний коктейль, скориставшись баром зірки.

Але незадовго до цього в будинок Деппа була ще одна спроба проникнення, але вже з метою крадіжки. Поліція затримала жінку до того, як вона встигла скоїти злочин.

Представники шоу-бізнесу нерідко стикаються з крадіжками. Зловмисники проникають в їх будинку, виносять цінні речі, гроші та розкішні коштовності. Ось добірка найгучніших пограбувань.

У травні 2012 року з будинку Джуліанни Мур злодії винесли коштовності на кругленьку суму. Серед вкрадених речей виявилися чотири наручні годинники Cartier вартістю 77,8 тисячі доларів, а також платиновий браслет з діамантами того ж бренду вартістю 33 тисячі доларів.

Будинок Періс Хілтон в 2008-му році пограбували цілих п’ять разів. Під час однієї з крадіжок крім готівки злодії винесли з апартаментів зірки дизайнерський одяг і прикраси вартістю в два мільйони доларів.

Орландо Блума пограбували влітку 2009 року. Актор поїхав у справах в Нью-Йорк, залишивши свій голлівудський особняк. У його відсутність в оселю забралася 18-річна мешканка Лос-Анджелеса і винесла з дому готівку на півмільйона доларів.

У тому ж нещасливому 2009-му році пограбували і Меган Фокс. Інцидент стався, коли актриса і її бойфренд Браян Остін Грін були у від’їзді. Серед зниклих речей в основному був одяг акторів, зокрема, кілька десятків футболок Меган, а також пневматичний пістолет Браяна.

У 2010-му році лондонську квартиру Кейт Мосс «обчистили» прямо в її присутності. В результаті крадіжки вона позбулася трьох дорогих предметів мистецтва. Серед них був також портрет Мосс, зроблений андеграундним художником Бенксі, вартістю приблизно в 80 тисяч фунтів стерлінгів.

Мати Вікторії Бекхем, Жаклін Адамс, забила на сполох, після того, як помітила, що речі, які належать Бекхемам, почали одна за одною з’являтися на онлайнових аукціонах. В результаті було виявлено пропажу дизайнерського одягу і прикрас на п’ять мільйонів доларів.

Будинок Кортні Кардаш’ян «обчистили» в 2009 році, коли вона, будучи вагітною, відпочивала в Лас-Вегасі. В результаті крадіжки грабіжники винесли тоді з її будинку коштовності і дизайнерські речі на загальну суму в 108 тисяч доларів.

У 2009-му році особняк Ліндсі Лохан зламували двічі за три місяці. Одне пограбування пройшло невдало – зловмисників злякали. Але під час другого злодії винесли вміст сейфу, одяг і прикраси на загальну суму у 170 тисяч доларів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Знаменитості, пограбування, злочин, крадіжка
В тему