Життя

Біоенергетик «латає» ауру, після чого зникають всі болячки

Біоенергетик «латає» ауру, після чого зникають всі болячки

Поспішай творити добро!

Багато років Наталія Шульга з Рівного працює у сфері страхової медицини.

Із 2005 року жінка є сертифікованим діагностом та застосовує в своїй практиці випробуване в США, Німеччині та Ізраїлі обладнання, розроблене групою академіків світового рівня під керівництвом професора Костянтина Короткова. Мова йде про ГРВ-діагностику, протягом якої використовується унікальний метод газорозрядної візуалізації.

Довкола кожної людини є сяйво, яке не видно людському оку

– Наукою давно вже доведено, що кожна жива істота – це не лише тіло, а й енергія. Для неозброєного ока ця енергія лишається невидимою. Але якщо застосувати апарат Короткова, можна побачити, як ця енергія випромінюється з живої істоти у вигляді світла різного кольору. Чим більша енергія, тим потужнішим стає світло довкола живої істоти, – пояснює Наталія Михайлівна.

– А от апарат професора Короткова дозволяє бачити ауру будь-кому з нас. Мало того – виводити на екран комп’ютера цілісне зображення сяяння біополя людини (ауру), бачити, в якій ділянці нашого енергетичного тіла ця аура сильна, а в якій – слабка, чи не має вона розривів, а відтак – чи виконує свою захисну функцію, – показує на екрані комп’ютера Наталія Шульга. – До речі, чим кращий емоційний стан вагітної, чим більше любові вона носить у серці, тим міцнішою стає захисна енергетична оболонка немовляти.

Ця оболонка (тобто аура) має точно таку ж форму, як шкаралупа цілісного яйця із загостренням угорі. А весь організм людини (що доведено сучасною наукою!) – це складна енергетична система, де є чакри – енергетичні центри, велика кількість меридіанів та біологічно активних точок.

Цей апарат поєднав досвід стародавніх лікарів і сучасної науки

– Лікарі Стародавнього світу (особливо в Тибеті, Єгипті, Японії) все це знали й тисячоліттями застосовували. Натомість завдяки апарату доктора Короткова ми поєднуємо стародавні практики із сучасною медициною, – продовжує Наталія Шульга.

Принцип дії апарата простий: все, що вимагається від пацієнта, – приставити один за одним пальчики до спеціального «віконечка». ГРВ-камера «зчитує» зображення світіння пальців (ауру). Комп’ютер обробляє цю інформацію, «малює» зображення біополя людини та в наукових одиницях показує міцність аури. Програма ГРВ дає оцінку роботі всіх частин тіла та внутрішніх органів. І завдяки такій діагностиці вдається побачити різного виду проблеми зі здоров?ям, попередити недугу, визначити те чи інше захворювання ще на початковій стадії. 15-річний досвід Наталії Шульги показав: ГРВ-діагностика є надзвичайно точною і допомагає корегувати неправильні діагнози традиційних лікарів.

– Дуже часто до мене звертаються люди, в яких «узі» показало, що всі органи та системи здорові, а людина все одно почувається слабкою, втрачає вагу, має нездоровий психоемоційний стан. Апарат Короткова дозволяє визначити причину поганого самопочуття, зокрема й те, чи не є такий хворобливий стан результатом розривів в аурі. І, як правило, саме в тому місці, де аура розірвана, і хворіють внутрішні органи та частини тіла.

Болячки можуть зникнути, якщо людині почистити енергетику

Але встановити правильний діагноз і визначити слабкі ділянки аури – це лише половина справи. Не менш важливе завдання – «вигнати» з людини чужорідну енергію, «залатати» дірки в біополі і відновити людський організм (як у біологічному, так і енергетичному зрізі). На цьому етапі можна звернутися до біоенергетика Анатолія Мозолевського з Луцька. Він уміє очищувати організм від негативної енергії, латати оті «діри» та відновлювати гармонію в роботі всіх систем і органів людини. У народі на таких, як він, кажуть знахар, цілитель. Натомість сучасна наука називає цих людей біоенергетиками – фахівцями, які доторком руки чи навіть поглядом визначають енергію живих істот та предметів.

– На завершення я додам: кожен, хто хоче бути здоровим, має дбати не лише за своє фізичне тіло. І дуже часто після оздоровлення  психоемоційного та енергетичного тіла в людини самі собою зникають болячки, якими займається офіційна медицина, – на досвіді переконалася Наталія Шульга. – Тому не впускайте у голову погані думки, виганяйте злобу і роздратування. Важко це зробити – помоліться. Адже молитва – це потужний заряд «світлої» енергії. І якщо саме на молитві під час її промовляння ви зосередите всю увагу, тим самим наповните себе позитивом і зміцните свою ауру.

Оксана Бубенщикова

Конкурс журналістських матеріалів «Дій активно! Живи позитивно!» ініційований Благодійним фондом Олександра Шевченка та Українським журналістським фондом

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Життя, Україна, рівне, суспільство, лікування, рівне
В тему