Поради

Новий спосіб змінити форму носу без операції

Новий спосіб змінити форму носу без операції

Австралійські косметологи розробили новий спосіб зміни форми носу без хірургічного втручання.

Про це повідомляє Daily Mail.

Замість ринопластики або введення ін’єкцій фахівці з Сіднея пропонують відвідувачам пройти плазмову терапію фібробластами, яка підтягує і покращує зовнішній вигляд шкіри. Відзначається, що вартість такої процедури значно нижча від ціни за пластичну операцію – вона коштує 450 доларів за сеанс.

Згідно з матеріалом, годинна терапія спрямована на фібробласти – клітини дерми, що виробляють колаген і білок, які розташовані під верхнім шаром шкіри. Відомо, що фібробласти відіграють важливу роль в загоєнні ран і підтримці пружності шкіри.

Під час сеансу косметолог використовує спеціальний пристрій, що нагадує авторучку, який розряджає високочастотний електричний струм на невеликі ділянки носа. Струм створює мікротравми в шарі шкіри, тим самим імітуючи ефект підтяжки. При цьому експерти підкреслюють, що плазмовий наконечник не торкається шкіри безпосередньо, а випускає над нею струм.

За словами косметологів, процедура майже безболісна, час на відновлення варіюється від 4 до 12 годин. При цьому видимий результат досягається через вісім тижнів. Крім того, після плазмової терапії фібробласт забороняється наносити макіяж протягом восьми днів. Плюсом процедури є те, що для досягнення бажаної форми носа досить одного відвідування салону.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: краса, Здоров'я, цікаво знати
В тему