Поради

Що відчуває жертва привороту

Що відчуває жертва привороту

Приворот – один із найбільш поширених магічних впливів.

Існує величезна кількість технік привороту, але всі вони переслідують одні цілі: викликати у конкретної людини сильні любовні почуття, яких немає без обряду, змусити її залишитися в парі проти його волі, або ж «заманити» в любовні стосунки того, хто не відповідає взаємністю. На жаль, мало хто замислюється не тільки про наслідки цього найсильнішого магічного обряду, а й про те, що відчуває «заворожений». Багато в чому це залежить від виду привороту і сили його впливу.

Про це йдеться у статті експертки з тлумачення сновидінь, тарологині Маріанни Басс.

  • Короткостроковий приворот – найслабший. Він діє від декількох годин до місяця. Такий приворот не несе сильних наслідків ні для ворожбита, ні для «жертви». Однак, остання часто в цей період відчуває легке нездужання, головний біль або слабкість. Після того, як приворот закінчить свою дію, «жертва» відчуває себе як після сильного сп'яніння, часто з втратою пам’яті на події, що відбулися і може з подивом виявити, що з якоїсь причини виявилася у відносинах з людиною, яка її до цього взагалі не цікавила.
  • Довгостроковий приворот ставиться на термін від місяця до кількох років. Такий вплив здійснюється тільки досвідченими магами і несе негативні наслідки для обох сторін в разі, якщо «жертва» не зможе щиро полюбити, а буде залишатися в парі через вплив чар. Найчастіше заворожений відчуває себе пригніченим, не розуміє, що з ним відбувається, починає пити або зловживати препаратами. «Жертва» в цій ситуації може впасти в депресію, тяжко захворіти і навіть померти, оскільки підсвідомо для неї – це єдиний спосіб звільнитися.
  • Постійним вважається приворот, зроблений на 7 років і кармічну відплату за нього несе ворожбит: з ним може бути все добре, але наслідки на собі відчують його діти або близькі родичі. «Жертва» ж такого тривалого впливу поводиться як одержима об’єктом «любові»: вона не помічає нікого навколо, може припинити відносини з сім'єю і друзями. Приворожений часто втрачає інтерес до роботи, стає схожим на зомбі, поступово занурюючись в депресію або тривалу хворобу. «Жертви» постійного привороту часто закінчують життя самогубством або смертю від нещасного випадку.

Перш ніж зважитися на приворот, задумайтеся про його наслідки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, цікаво знати, психологія, стосунки, екстрасенси
В тему